Forum » Programska oprema » Messenger Live in Win seven
Messenger Live in Win seven
kiko1987 ::
Na računalniku imam nameščene windowse seven profesional x64 muči me pa naslednja zadeva, ko se želim povezati z messengerjem Live mi enostavno noče povezati včasih pa se poveže (da vidim prijavljene prijatelje) in vrže ven. Prosim če se je srečal kdo s podobnimi težavami ali pa ve kako rešiti zadevo, da napiše.
R-S-LoVe ::
Meni deluje normalno.
Mogoče imaš kaj na modemu narobe narejeno.
Mogoče imaš kaj na modemu narobe narejeno.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
urosh ::
Tudi meni...
Edino kar je blo, je blo to, da se ti postavi spodaj pri programih levo, ne desno v tray... No, pa mu rečeš, naj se obnaša kot vista sp2, pa se ti lepo "pospravi" v tray :)
Edino kar je blo, je blo to, da se ti postavi spodaj pri programih levo, ne desno v tray... No, pa mu rečeš, naj se obnaša kot vista sp2, pa se ti lepo "pospravi" v tray :)
hmmmm v okno svet dostopam preko kabelskega interneta tu pa v bistvo nimam kaj za nastavljati (modem nastavitve).
sam rešil problem, rešitev problema je naslednja: MSN Live mi je blokiral oz izklapljal antivirusni program BITDEFENDER!!!
AntiFriz ::
To je bilo popravljeno v novem bildu 2010 13.0.17.
To informacijo dobis tako, da kliknes na "O" na ikonci v trayju.
To informacijo dobis tako, da kliknes na "O" na ikonci v trayju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16218 (14603) | opeter |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131855 (21342) | Qushaak |
» | uTorrentOddelek: Programska oprema | 3826 (1910) | krenapunca |
» | Msn messenger 7.5 ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 4603 (2168) | amigo_no1 |
» | Problemi z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 901 (809) | steev |