Forum » Strojna oprema » EpoX
EpoX
Boško ::
Vem, da je bilo že dost teh tem, vendar sem si vseeno drznu odpret novo in upam, da ne boste preveč jezn!!!
Torej, zanima me koliko vas uporablja zvočno na plošči 8K3A+, kakšen je zvok v primerjavi z SB128 in koliko procesorske moči kaj pobira ta zvočna.
Stvar mi je zanimiva zaradi 6 kanalnega zvoka, ker gledam DVD-je preko TV in bi poskusu prklopt kot prvi par zvočnikov TV, kot zadnji par pa glazbeni stolp.
Hvala!!!!
L.p.
Torej, zanima me koliko vas uporablja zvočno na plošči 8K3A+, kakšen je zvok v primerjavi z SB128 in koliko procesorske moči kaj pobira ta zvočna.
Stvar mi je zanimiva zaradi 6 kanalnega zvoka, ker gledam DVD-je preko TV in bi poskusu prklopt kot prvi par zvočnikov TV, kot zadnji par pa glazbeni stolp.
Hvala!!!!
L.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dac pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13342 (8162) | Steinkauz |
» | Dva bluetooth zvočnika ali eden?Oddelek: Zvok in slika | 6159 (5353) | Darko! |
» | Hišni kino Onkyo HT-S5805 da/ne?Oddelek: Zvok in slika | 4195 (3350) | neo5468 |
» | Domači snemalni studioOddelek: Loža | 3503 (957) | midiboss |
» | Nasvet: integriran zvok vs zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 3597 (3249) | MaticKregar |