Forum » Pomoč in nasveti » Kombinacija P200Mhz in Teac CD-W540E
Kombinacija P200Mhz in Teac CD-W540E
Klmenko ::
ZIvjo!
Mene pa zanima sledeče:doma mam P 200Mhz MMX (96 MB rama)s CD ROMom Teac 24x. Zdej bi pa rd kupu se CDRW Teac 40x12x48. Vem da ne bom mogu snemat z vec kot 24 kratno hitrostjo, al so se kaksne druge omejitve moje konfiguracije?
Hvala za odg.!
Mene pa zanima sledeče:doma mam P 200Mhz MMX (96 MB rama)s CD ROMom Teac 24x. Zdej bi pa rd kupu se CDRW Teac 40x12x48. Vem da ne bom mogu snemat z vec kot 24 kratno hitrostjo, al so se kaksne druge omejitve moje konfiguracije?
Hvala za odg.!
JLP ::
Omejitev neb smel bit. Morm pa rečt da ne vidm razloga da bi menov pekač. Skor nč ne boš prdobu.
Live long and prosper!
b ::
Amm...zakaj tocno ne bos mogel snemat z vec kot 24x hitrostjo?
Ce mislis direktno CD-je kopirat itak ne bos pekel niti priblizno tako hitro, sicer pa ne bi smelo bit ovir. Ceprav, ta masina je tolk stara, da bo verjetno tezko sfolgala 6MB/s. Pa sej mas burnproof :-))
Predvsem pazi na katere IDE kanale priklapljas naprave. Disk in CD-ROM dej na en IDE kanal, pekac pa na drugega.
lp,
Borut.
Ce mislis direktno CD-je kopirat itak ne bos pekel niti priblizno tako hitro, sicer pa ne bi smelo bit ovir. Ceprav, ta masina je tolk stara, da bo verjetno tezko sfolgala 6MB/s. Pa sej mas burnproof :-))
Predvsem pazi na katere IDE kanale priklapljas naprave. Disk in CD-ROM dej na en IDE kanal, pekac pa na drugega.
lp,
Borut.
Hojne ::
Še ena "pametna" od mene:
Če ti mašina podpira DMA za CD-Rom, pol ti bo tudi za writer-ja in je vseeno na ker kanal bo priključeno.
Jst mam tako, pa dela brez problemov:
1. kanal:
Master: Trdi disk
Slave: nič
2.kanal:
Master: Teac CD-Rom 40x
Slave: Teac CD-RW 40x
Lep pozdrav, bratranec.
Če ti mašina podpira DMA za CD-Rom, pol ti bo tudi za writer-ja in je vseeno na ker kanal bo priključeno.
Jst mam tako, pa dela brez problemov:
1. kanal:
Master: Trdi disk
Slave: nič
2.kanal:
Master: Teac CD-Rom 40x
Slave: Teac CD-RW 40x
Lep pozdrav, bratranec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10080 (6404) | jastreb |
» | Teac Počasna peka??!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1702) | bf4ed |
» | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4768 (3811) | sidney |
» | Teac CD-RW 40x burn speedOddelek: Strojna oprema | 1096 (951) | Matek |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5900 (4893) | ender |