Forum » Izdelava spletišč » Flash 5 in movie clips
Flash 5 in movie clips
msmiha ::
Kako naj naredim v Flashu, da ko bom pritisnil na določen gumb se mi bo zapleyala določena animacija (movie clip).
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
njok ::
Odpri okno Actions - Frame (Window->Actions / F9) in označi gumb. Prestavi na Expert Mode (Ctrl+Shift+E) in vnesi naslednjo kodo:
on (release) {
ImeMovieClipa.play();
}
Upam da znas poimenovat MovieClip .
on (release) {
ImeMovieClipa.play();
}
Upam da znas poimenovat MovieClip .
Hvala za pomoč. To mi je uspelo narediti tudi na drugi način.
tellTarget (_root.ImeMovieClipa){
play();
}
Znama me še nekaj . Kako naj naredim sedaj da se bo ta movie clip ustavil na koncu in da se ne bo več predvajav vedno znova.
tellTarget (_root.ImeMovieClipa){
play();
}
Znama me še nekaj . Kako naj naredim sedaj da se bo ta movie clip ustavil na koncu in da se ne bo več predvajav vedno znova.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sem si že pokapiral vse.
Hvala vsm za odgovore.
Hvala vsm za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash združevanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1621 (1473) | kekc |
» | vprašanje iz flasha (actionscripta)Oddelek: Programiranje | 943 (760) | [MYTiX] |
» | Pomoč pri Flash MX 2004Oddelek: Programska oprema | 1029 (921) | Vesoljc |
» | interaktiven zemljevid v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 1521 (1264) | Dr X |
» | Flash - kako dosečti izginitev objekta s klikom na njega?Oddelek: Izdelava spletišč | 1066 (946) | pirx |