Forum » Igre » Xfire prodaja igre
Xfire prodaja igre
destroyer2k ::
Kot je naslov xfire je začel prodajati igre (zaenkrat majhna izbira). Link do trgovine je ta (tisti ki že imate xfire account s tem se prijavite).
http://eu.xfirestore.com/
To temo sem naredil za tiste kateri imate samo maestro, ker xfire podpira maestro (kar še sam ne morem verjeti).
http://eu.xfirestore.com/
To temo sem naredil za tiste kateri imate samo maestro, ker xfire podpira maestro (kar še sam ne morem verjeti).
jizzer ::
BRAVO X-Fire... X-Fire zaenkrat owna steam... manjkalo je samo še to da začne prodajat kar pa ga vzpne v sam vrh ... BRAVo!
bluefish ::
Samo cene pa niso ravno prepričljive, sploh za online nakup brez ploščka in škatle - Anno 1404 recimo stane ne preveč skromnih 50EUR, pri nas v trgovinah pa je na voljo za manj kot 30EUR.
destroyer2k ::
blueFish
To je že tako znano dolgo časa, ampak včasih so takšne ponudbe pri teh stvareh, da skoraj ne moreš zvrniti (saveda če ti je igra všeč).
To je že tako znano dolgo časa, ampak včasih so takšne ponudbe pri teh stvareh, da skoraj ne moreš zvrniti (saveda če ti je igra všeč).
Robert_S ::
Mah kakšen maestro .Zdele sem hotu neki ubodt , pa mi teži z nekim " Please enter your card's start date" k ga sploh nimam gor napisanega , pa zadne tri cifre .
ZaOstali ::
BRAVO X-Fire... X-Fire zaenkrat owna steam... manjkalo je samo še to da začne prodajat kar pa ga vzpne v sam vrh ... BRAVo!
Nebi rekel.
Steam ma občasno (ponavadi 1x na mesec) take ponudbe, ki jih nikjer drugje ni.(npr 50% ceneje v nekem omejenem času)
Saj ko se bo XFire prijel, bo to tudi mel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | X-FireOddelek: Igre | 821 (735) | Bananovec |
» | gmailOddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1332) | boogie_xlr |
» | Call of duty 4 DRIVER problem !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (1094) | John Abruzzi |
» | Zasvojenost z igro World of WarcraftOddelek: Loža | 4344 (2555) | billgates |
» | Cod2Oddelek: Igre | 1752 (1324) | Kaličopko |