Forum » Omrežja in internet » Pošiljanje večjega števila emailov
Pošiljanje večjega števila emailov
Rokomah ::
V podjetju imamo mesečno opravka z obveščanjem naših strank z novosti in podobno. Če po navadni email pošti pošljem 20 ali 30 mailov hkrati, imam nato težave, ker padem v spam ali med nezaželjeno pošto.
Obstaja kakšen brezplačen program, ki omogoča npr. avtomatsko zaporedno pošiljanje emailov po naslovih, ki jih predhodno pripraviš v bazi?
Obstaja kakšen brezplačen program, ki omogoča npr. avtomatsko zaporedno pošiljanje emailov po naslovih, ki jih predhodno pripraviš v bazi?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Gandalfar ::
http://www.campaignmonitor.com/ ce hoces za to placat nekomu par evrov. Poceni in uporabniku prijazno, ker ti kontrolira se HTML in podobne igracke.
Rokomah ::
http://www.campaignmonitor.com/ ce hoces za to placat nekomu par evrov. Poceni in uporabniku prijazno, ker ti kontrolira se HTML in podobne igracke.
Najbolj me zanima to, ali me z uporabo teh programov, ki razpošiljajo masovno pošto, moj email naslov dajo na spam listo in, če poslani maili končajo pri naslovniku v predalu nezaželjene pošte?
SasoS ::
eGlasnik je taka storitev pri nas. Če imaš od strank dovoljenje za pošiljanje takih obvestil, potem te ne bojo dali na spam listo.
jype ::
Vice> Pa uporaben je tudi samo tisto minuto in pol
Uporaben je, dokler bo obstajal SMTP.
Rokomah> Najbolj me zanima to, ali me z uporabo teh programov, ki razpošiljajo masovno pošto, moj email naslov dajo na spam listo in, če poslani maili končajo pri naslovniku v predalu nezaželjene pošte?
Odvisno kaj in kako pošiljaš.
Če so se stranke prijavile, jih v večini primerov ne bo motilo. Če se niso, bodo jezne.
Uporaben je, dokler bo obstajal SMTP.
Rokomah> Najbolj me zanima to, ali me z uporabo teh programov, ki razpošiljajo masovno pošto, moj email naslov dajo na spam listo in, če poslani maili končajo pri naslovniku v predalu nezaželjene pošte?
Odvisno kaj in kako pošiljaš.
Če so se stranke prijavile, jih v večini primerov ne bo motilo. Če se niso, bodo jezne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastni poštni strežnik(kako ne biti označen kot spam)Oddelek: Omrežja in internet | 3371 (2931) | BlackPanx |
» | Spama vedno manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6978 (5881) | Pyr0Beast |
» | E-mail naslovi na black listiOddelek: Pomoč in nasveti | 1750 (1411) | Šimpanz |
» | Geslo preko lana?Oddelek: Programska oprema | 937 (782) | miki16 |
» | OutwarOddelek: Igre | 757 (681) | VuLc4n0 |