Forum » Programiranje » google maps in hitrost
google maps in hitrost
boss-tech ::
Zanima me če je že kdo kaj programiral z google mapami ter deval na njo markerje. Ker po več sto markerjih rabi stvar več časa da se naloži. Pa me zanima kako bi lahko pohitril nalaganje?
Defero ::
ti overlayi rabijo velik časa ja, delajo eni na tem da bi se pohitrilo.
najboljša rešitev do zdej, so bli marker manegerji - še nagužvano nimaš
primer: klik
najboljša rešitev do zdej, so bli marker manegerji - še nagužvano nimaš
primer: klik
Hvala za odgovore... bom malo preveril kako je s tem... kolikor sem videl se delajo clusterji za večje območje... problem pri meni pa je da imam par tisoč markerjev v enem kraju...razen če bi potem še ta kraj razdelil na več delov... npr na ulice
dr. Zgemba ::
Clustering je vezan na zoom level mape, tako da bo deloval tudi za posamezen kraj. Poglej si Deferotov drugi primer za Bled.
Sem stvar rešil malo drugače... naredil sem tako, da mi naloži le točke na tistem delu mapa, na katerem sem trenutno... odzivni čas pa je dober... par sekund in mi naloži vse točke na tistem območju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navigacija za kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13265 (9441) | schurda |
⊘ | PSP-pomoč nujno!Oddelek: Konzole | 980 (872) | Mavrik |
» | Inovativen napad: Geolokacija, tudi brez vaše privolitveOddelek: Novice / Varnost | 14810 (12916) | MrStein |
» | Nujno rabimpomoč pri Windows Media Centru!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1464 (1227) | GuestMM |
» | Hitrost Web vmesnika, Asus EEE PCOddelek: Kaj kupiti | 974 (880) | kixs |