Forum » Pomoč in nasveti » Težava z namestitvijo Win XP
Težava z namestitvijo Win XP
superb_ ::
Hej!
Ko želim namestiti Win XP ( niso original ) mi pri nameščanju kar nekajkrat izpiše za različne datoteke ( večina ima končnico .dll ) "File placed on your hard drive is not a valid win XP system image".
Mi lahko kdo pomage, kje bi bila napaka?
p.s.
-računalnik sem nedavno nadgradil na servisu ( nova matična plošča, procesor in rami )
-imam dva različna cdja z Win XP od različnih virov in pri obema se pojavlja ista napaka
LP
Ko želim namestiti Win XP ( niso original ) mi pri nameščanju kar nekajkrat izpiše za različne datoteke ( večina ima končnico .dll ) "File placed on your hard drive is not a valid win XP system image".
Mi lahko kdo pomage, kje bi bila napaka?
p.s.
-računalnik sem nedavno nadgradil na servisu ( nova matična plošča, procesor in rami )
-imam dva različna cdja z Win XP od različnih virov in pri obema se pojavlja ista napaka
LP
- zaklenil: Gandalfar ()
333333 ::
Moraš napisati zraven da NISO ORGINAL je to tolk pomembno? Ker namestitveni medij za xpje je tak al tak isti fora je potem samo v licenci oz nalepki. S tem si si prislužil samo to da bo tema zaklenjena, ker podpore za nelicenčne stvari na SLO-TECHU ni :)
Spiritual
superb_ ::
No pa vseeno mi zna kdo kako svetovati...
- je mogoče kaj narobe s strojno opremo
- je potrebno mogoče najprej namestit SP1
zato, da se ne vržem nepotrebno v velike stroške...
- je mogoče kaj narobe s strojno opremo
- je potrebno mogoče najprej namestit SP1
zato, da se ne vržem nepotrebno v velike stroške...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 se ne instaliraOddelek: Operacijski sistemi | 1774 (1331) | sequAn |
» | Problem z gonilnikiOddelek: Operacijski sistemi | 1016 (889) | kitewing |
» | Nalaganje WIN XP na prenosnika NUJNO!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1987 (1987) | ankow |
» | Proklik???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2271 (2075) | Klemenn |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1087) | AvAkI |