» »

Eclipse - katero verzijo/distribucijo

Eclipse - katero verzijo/distribucijo

urosz ::

Do sedaj sem uporavbljal EasyEclipse for PHP za php seveda, za javo pa preprosti urejevalnik besedil imenovan TextPad.

Premišljeval sem, da bi si inštaliral še Eclipse za Javo. Grem na http://www.eclipse.org/downloads/ kjer vidim natanko 10 verzij Eclipsa.

Zdaj pa me zanima, kakšne so sploh razlike naprimer med Eclipse IDE for Java EE Developers in Eclipse IDE for Java Developers in Eclipse Classic in EasyEclipse for Java.

Zanima me tudi, kakšna je razlika med Eclipse for PHP Developers in EasyEclipse for PHP.

Dajte mi malo razložit zakaj se gre tu prosim :D

Gost ::

Verjetno si spregledal tale link:
http://www.eclipse.org/downloads/packag...

Razlike so večinoma v različnih prednameščenih pluginih.

DC- ::

Za razvoj PHP iščeš Eclipse PDT

za php mam kar naprej EasyEclipse for PHP

zanima me predvsem za javo.. in ne neko expert javo, nisem pa začetnik

Mavrik ::

Kot vidiš je razlika samo v pluginih. Če ne veš kaj delajo in jih ne rabiš, pač ne rabiš Eclipse za Java EE. Še vedno lahko namreč te plugine z integriranim managerjem potem dodatno namestiš.

Za programiranje v Javi je Eclipse for Java Developers čez glavo dovolj.
The truth is rarely pure and never simple.

sem zdaj gledal posnetek predavanja Razvoj PHP aplikacij v okolju Eclipse in sistem za nadzor različic kode Subversion, pa se mi je ta PHPEclipse plugin kar povidel, zdaj pa me zamima, kaj rabim za to?

predvidevam da Eclipse Clasic + PHPEclipse plugin? pa + Subclipse še po želji pač?

KaRkY ::

Eclipse Clasic če se prav spomnim je stara verzija eclipsa(ga zelo malo uporablam mam raje netbeans).

Najbolje bo da si potegneš tale eclipse. Potem mu v update maneger daš tale link in še subclipse.

To bi moralo biti preko dovolj za java in php dev.

Jaz osebno pa za php uporabljam aptana za javo pa netbeanse vse ostalo pa visual studio.
When you look long into an abyss, the abyss looks into you

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Java, Eclipse - na več mašinah, več OSih

Oddelek: Programiranje
121420 (1082) boolsheat
»

[PHP] Netbeans

182399 (1803) gnomee
»

Kateri IDE uporabljate za programiranje?

132780 (2194) Invictus
»

java

71194 (1091) whatever
»

Java - razvoj GUI aplikacij

61384 (1273) igor12

Več podobnih tem