Forum » Strojna oprema » Problem procesor
Problem procesor
matjaz1986 ::
Pozdravljeni vsem skupaj.
Ker sm nov na forumu sem se obrnil na vas z sledečim problemom.
Kupil sem procesor Intel Pentium 3.06G 478 podnožje. Ker pa mi bios pokaže samo samo 1.6G nevem kje je problem. Bios je nadgrajen na zadnjo verzijo 2.0. FSB avtomatsko nastavi na 133. Če FSB spremenim ostane monitor črn in potem je na vrsti ponovni reset biosa.
Tip plošče je MSI GNB Max2
Hvala za odgovor.
Lp
Ker sm nov na forumu sem se obrnil na vas z sledečim problemom.
Kupil sem procesor Intel Pentium 3.06G 478 podnožje. Ker pa mi bios pokaže samo samo 1.6G nevem kje je problem. Bios je nadgrajen na zadnjo verzijo 2.0. FSB avtomatsko nastavi na 133. Če FSB spremenim ostane monitor črn in potem je na vrsti ponovni reset biosa.
Tip plošče je MSI GNB Max2
Hvala za odgovor.
Lp
Blinder ::
Bučko! Plošča ti ne podpira tega procesorja. http://eu.msi.com/index.php?func=prodcp...
Maksimalno, kar podpira je 533 mhz fsb(quad-pumped) == 133 mhz(x4). Tako da še dobro ti dela
Dobra novica je, da se teli procesorji dobro prodajajo, enga potencialnega kupca poznam jaz(lahko zs).
Maksimalno, kar podpira je 533 mhz fsb(quad-pumped) == 133 mhz(x4). Tako da še dobro ti dela
Dobra novica je, da se teli procesorji dobro prodajajo, enga potencialnega kupca poznam jaz(lahko zs).
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matčna msiOddelek: Pomoč in nasveti | 984 (891) | zimko |
» | Celeron 1300Oddelek: Navijanje | 2452 (1829) | karafeka |
» | NapajalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1099 (885) | franci |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4603 (3644) | rc-car |
» | K7T Turbo in AGP bus speed too highOddelek: Navijanje | 1195 (1006) | frudi |