Forum » Operacijski sistemi » NetBoot trenutno nameščenega OS
NetBoot trenutno nameščenega OS
'FireSTORM' ::
Hi,
imam dva laptopa, službenega, na katerem šiba WinXP in domačega, na katerem šiba Linux. Ali je možno da bi službeni laptop bootal prek mreže tao da bi se zagnala ista namestitev Linuxa iz domačega laptopa, z vsemi(mojimi) podatki, userji itd.?
Seveda logično samo takrat ko bom doma. In laptop omogoča NetBoot(PXE), samo se mi niti malo ne sanja kako poštimat da bo bootal že nameščen OS iz drugega računalnika. :)
LP
imam dva laptopa, službenega, na katerem šiba WinXP in domačega, na katerem šiba Linux. Ali je možno da bi službeni laptop bootal prek mreže tao da bi se zagnala ista namestitev Linuxa iz domačega laptopa, z vsemi(mojimi) podatki, userji itd.?
Seveda logično samo takrat ko bom doma. In laptop omogoča NetBoot(PXE), samo se mi niti malo ne sanja kako poštimat da bo bootal že nameščen OS iz drugega računalnika. :)
LP
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri operacijski sistem uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8250 (5247) | Poldi112 |
» | Openelec XBMC - dodajanje vsebinOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (762) | Tomson |
» | dva rač. v mreži + internet preko USB UMTS modemaOddelek: Omrežja in internet | 1539 (1320) | ZGI |
» | Povezava S-VIDEO na TV (antenski priklop)Oddelek: Zvok in slika | 2357 (2167) | danix1 |
» | Prenosnik... Acer, Dell ali Gericom?Oddelek: Kaj kupiti | 792 (738) | R0K |