Forum » Kaj kupiti » Prenosnik... Acer, Dell ali Gericom?
Prenosnik... Acer, Dell ali Gericom?
IceIceBaby ::
od teh treh sigurno Dell. Delli imajo zlo dobre LCDje pa tudi drugače so zlo kvalitetno narjeni.
Blisk ::
Jst ti lahk povem, kaj NE BI kupil od teh, to je Acer, največja jajca od računalnika, kar sem jih kdajkoli mel v rokah.
Dr.S ::
Ravno sem nabavil Gericom Silver Seraph. Prvi občutki glede zmogljivosti so zelo dobri.
Samo... Kot vsi vemo imajo Gericom zasloni lahko okvare. In seveda zakaj ne tudi moj. Hitro sem opazil mrtvo - rdečo piko na zaslonu. TAKO DA PRENOSNIK VRAČAM IN UPAM DA NE BO KAKŠNIH TEŽAV Z NASLEDNJIM!?
NASVET: pojdi po trgovinah in preglej robo.
Samo... Kot vsi vemo imajo Gericom zasloni lahko okvare. In seveda zakaj ne tudi moj. Hitro sem opazil mrtvo - rdečo piko na zaslonu. TAKO DA PRENOSNIK VRAČAM IN UPAM DA NE BO KAKŠNIH TEŽAV Z NASLEDNJIM!?
NASVET: pojdi po trgovinah in preglej robo.
R0K ::
Ful bad je zdej, ker je HP nehu izdelovat laptope. Men so se zdel njihovi Omnibuki neki najboljšga in najlepšga kar si lohk kupo. Od zaslona, cene in performans. Res škoda. Bo pa kul, ker bo zdej Compaq vrgu še eno serijo laptopov več ven...
Aja drgač BoGo,d a ti odgovorim na vprašanje. V lajfu sem delal sam z enim laptopom od Gericoma. Neki Webshox or whatevr. Vse je blo zlo povrepčo. Od tipkovnce do performans. Je pa res, da je pršu samo 250k sit. Drgač pa sm vidu u eni trgovini Garicomovega X5, pa sm se malo 'igral' z njim pa morem rečt, da je to čist druga pesem. Tut ekran je bil boljši, da ne omenjam da je mel notr 512 DDRa, P4 1.8M in še. Sicer je bil zaslon (k je zraven stal en Compaq) še vedno slabši je bil pa kr uredu. Tut sestava je bla kul in ni nič škripalo pa to. Cena je bla pa vseen nižja od konkurence...
Drugače pa ma fotr od kolega Dell službenega pa sm večkrat pri njem in stvar res šiba...edin mal drag je , glede kaj dobiš. Ma pa zlo dobr zaslon...
Telih acerjevih pa še nism mel..sam bojle da ne prisegaš na tele 'noname' znampke laptopov. Boljše dat 50k več pa maš mir kot pa stalne probleme.
Aja drgač BoGo,d a ti odgovorim na vprašanje. V lajfu sem delal sam z enim laptopom od Gericoma. Neki Webshox or whatevr. Vse je blo zlo povrepčo. Od tipkovnce do performans. Je pa res, da je pršu samo 250k sit. Drgač pa sm vidu u eni trgovini Garicomovega X5, pa sm se malo 'igral' z njim pa morem rečt, da je to čist druga pesem. Tut ekran je bil boljši, da ne omenjam da je mel notr 512 DDRa, P4 1.8M in še. Sicer je bil zaslon (k je zraven stal en Compaq) še vedno slabši je bil pa kr uredu. Tut sestava je bla kul in ni nič škripalo pa to. Cena je bla pa vseen nižja od konkurence...
Drugače pa ma fotr od kolega Dell službenega pa sm večkrat pri njem in stvar res šiba...edin mal drag je , glede kaj dobiš. Ma pa zlo dobr zaslon...
Telih acerjevih pa še nism mel..sam bojle da ne prisegaš na tele 'noname' znampke laptopov. Boljše dat 50k več pa maš mir kot pa stalne probleme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16762 (7723) | Seb4 |
» | o prenosnikih-kvaliteta ekrana?Oddelek: Kaj kupiti | 1060 (940) | nicjasno |
» | Nakup profesionalnega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1415 (1110) | darkolord |
» | Kter notebook kej priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1692 (1386) | zigadr |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2751 (2437) | andrej |