Forum » Problemi človeštva » Mlečni protesti
Mlečni protesti
Mipe ::
Zakaj moram pogledati na tujo stran za novice o teh mlečnih protestih? Zakaj ni o tem novic pri nas v Sloveniji, ki smo v Evropski Uniji, kjer se to dogaja?
http://english.aljazeera.net/news/europ...
Proizvajalci mleka po celi EU protestirajo z izlitjem na milijone litrov mleka. Kar nekaj so ga izlili tudi pred prag sedeža Evropske Komisije v Bruslju.
To je zame zanimiva novica, žalostno pa je, da o tem ne berem nič od evropskih ali slovenskih medijev.
http://english.aljazeera.net/news/europ...
Proizvajalci mleka po celi EU protestirajo z izlitjem na milijone litrov mleka. Kar nekaj so ga izlili tudi pred prag sedeža Evropske Komisije v Bruslju.
To je zame zanimiva novica, žalostno pa je, da o tem ne berem nič od evropskih ali slovenskih medijev.
Icematxyz ::
Je bilo na 24ur objavljeno pred kratkim. Takrat so izlili 3 milijone litrov mleka po njivah!
Če pa ni bilo pri poročilih pa verjetno za to da ne bi zraven Mure, Gorenja ... še pridelovalci mleka uprizorili kaj podobnega.
Vir:24ur
Če pa ni bilo pri poročilih pa verjetno za to da ne bi zraven Mure, Gorenja ... še pridelovalci mleka uprizorili kaj podobnega.
Vir:24ur
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
zee ::
Ravno sem bil v Belgiji, ko se je to dogajalo.
Moje mnenje: hocejo visje odkupne cene in visje kvote? Prav, vendar bodo potem tudi subvencije ustrezno nizje.
Moje mnenje: hocejo visje odkupne cene in visje kvote? Prav, vendar bodo potem tudi subvencije ustrezno nizje.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
borchi ::
moje mnenje: če bi bli resni, bi šli poklat svoje krave. takole razlivanje pa... niti ni vredno novice.
l'jga
Garibaldi ::
Vasekakor nekaj naredijo... pri nas pa rečemo le 300 kosmatih in gremo ven na drag kozarček piva...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Garibaldi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | letalski miting Rivolto, nedelja, 4. september Frecce TricoloriOddelek: Loža | 3870 (2423) | iggy |
» | Panoramska slika tropske plaže (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13076 (10280) | gzibret |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11901 (10729) | urosbe |
» | Okvara LCD televizijeOddelek: Zvok in slika | 2950 (2341) | beta1 |
» | Mobilni telefon z optičnim zoomomOddelek: Mobilne tehnologije | 2302 (1730) | V-i-p |