Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista - ne prikaže vsebine mape
Windows Vista - ne prikaže vsebine mape
_blind_ ::
Pozdravljeni,
Jaz iimam en čuden problem. Namreč mapa C:\Users\Public se mi neprestano polne in veča. Ko kliknem pa v mapo so direktoriji oziroma je direktorij notri prazen. Sedaj me zanima kako bi lahko vsebino pogledal tega direktorija, sem že probal v safe mode with CMD in mi tudi ne prikaže vsebine.
Recimo ta mapa ko grem samo z miško na njo mi napiše "These folder is empty", če pa dam properties pa je 502MB vevlika -- C:\Users\Public\Documents
Imam tudi vključeno "Show hidden folders" in sem tudi v registru pregledal, da mi kak virus to ni disejblau pa ni. Buu?
Hvala.
Jaz iimam en čuden problem. Namreč mapa C:\Users\Public se mi neprestano polne in veča. Ko kliknem pa v mapo so direktoriji oziroma je direktorij notri prazen. Sedaj me zanima kako bi lahko vsebino pogledal tega direktorija, sem že probal v safe mode with CMD in mi tudi ne prikaže vsebine.
Recimo ta mapa ko grem samo z miško na njo mi napiše "These folder is empty", če pa dam properties pa je 502MB vevlika -- C:\Users\Public\Documents
Imam tudi vključeno "Show hidden folders" in sem tudi v registru pregledal, da mi kak virus to ni disejblau pa ni. Buu?
Hvala.
I like SkA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Notepad cleanerOddelek: Programiranje | 977 (862) | Ziga Dolhar |
» | Oglasi na internetu (imam adblock pa so še kar oglasi)Oddelek: Omrežja in internet | 2798 (2188) | Kamion |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5205 (4812) | SLO_Matej |
» | BližnjiceOddelek: Operacijski sistemi | 1001 (938) | McMallar |
» | Vista, "all users" ??Oddelek: Operacijski sistemi | 942 (831) | sith |