Forum » Pomoč in nasveti » CD ROM/DVD za prenosnika
CD ROM/DVD za prenosnika
Biker ::
Imam prenosnika DELL inspiron 3800, pa je crknu cd rom. Kje bi lahko dobil novega, ali pa kar DVD. Saj to so standardne zadeve, znotraj tistega ohišja, ane ?
Aja, ne mi rečt da naj grem kupit original od DELLa spare part.
Aja, ne mi rečt da naj grem kupit original od DELLa spare part.
- spremenilo: Biker ()
andrej ::
prenosnki so dokaj specificne zadeve. ce ene stvar pase v en model ni nujno da v drugega. jaz vseeno svetujem da se obrnes na dell oz. nase prodajalce.
Ziga Dolhar ::
Andrej: milo rečeno :)).
btw, v Piranu sem opazil, da imaš Della... lahko vprašam katerega? (jst insp 4100)
btw, v Piranu sem opazil, da imaš Della... lahko vprašam katerega? (jst insp 4100)
andrej ::
Inspiron 8100. Je bolj hud kot moje desktop racunalo Samo diski so jako pocasni v prenosnikih. Da bi mel WD 8 MB za prenosnika bi bla bomba
Ziggga, v kateri vrsti si sedel in na katerem sedezu
Ziggga, v kateri vrsti si sedel in na katerem sedezu
Ziga Dolhar ::
Andrej: 1. vrsta, poleg Sergeja. -- oni, ki ti je prinesel slušalke ("Hello, you have reached Microsoft").
Biker ::
Jaz sem razdrl tisto ohišje z CDjem, ki se vtakne v laptop. Notri ni nič drugega kot samsungov standardni CD rom za prenosnike, ki ima standardni priključek zadaj. V ta priklop gre potem adapter na Dellov interface za CD/Flopy ... Tako vem da se to da, samo nisem še nikjer zasledil da bi se dalo samo to stvar dobit. Povsod ti turijo neke originalne dele, ki se cenovno n krat dražji, v bistvu pa isti šit.
Han ::
Jep, sem klical Iskro Računalnike, ki je zastopnik za Dell, za zamenjavo CD-ROM pogona za DVD-ROM. Menjava (proti doplačilu) seveda ni možna, čeprav je mašina še v garanciji... Ti pa takoj prodajo Lite-On DVD-ROM z Dellovo nalepko in Dellovim firmwarom. Cena: dvakratna glede na model, ki ga kupiš sam v trgovini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (982) | BorutK-73 |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16868 (7829) | Seb4 |
» | Gericom Hollywood advance 52160- Hofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10931 (8316) | fosil |
» | Kateri notebook kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 2035 (1753) | mich |
» | Prenosnik...Oddelek: Kaj kupiti | 1707 (1518) | PsiHO |