Forum » Strojna oprema » Chieftec ohišje...
Chieftec ohišje...
FeniksX ::
Imam od chiefteca high tower, pa me edino kar moti, da včasih kr naenkrat začne zarad diskov tak trest ohišje da se ga zlo sliš. Najbol me jezi, ko npr mal ležim pa kr naenkrat zaslišim ... Pol morm pa ohišje mal prestavt da se neha trest. Zdej razlmišlu sm v blažilcih diskov (sam kolk to kej pomaga, mam pa 2 diska), sam a mogoče ve kdo kak bi se mogoč na kak drug način dal zrihtat?
Pingvin ::
Jaz imam tako rešeno, da stranico nimam čisto do konca privijačeno. Malo se pa lahko poigraš z nogicami.
V vsakem primeru bo treba diske dat nekam na mehko, ali blažilce, gumice itd. Lahko se sam poigraš, lahko pa kupiš kakšen Sharkoon Vibe Fixer, zanesljivo pomaga.
LP
LP
d0rK ::
gruntfürmich ::
kolko so pri teh chieftekovih ohišjih diski narazen v onih vodilih??
kaj pa zadaj je dosti placa da se utekne ventilator za pred diske?
kaj pa zadaj je dosti placa da se utekne ventilator za pred diske?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
FeniksX ::
Hmm verjetno bo najbolša rešitev kupljeni blažilci pa je.
Gruntufurmich kak centimeter mogoč 2, ker nimam diskov v enem vodilu ne morm točn vedet. Drugače pa pred disko je prosto za ventilator.
Gruntufurmich kak centimeter mogoč 2, ker nimam diskov v enem vodilu ne morm točn vedet. Drugače pa pred disko je prosto za ventilator.
bate ::
Najbolš da kupiš ja, pa še enga mojstra si naroči, da ti bo zmontiral.
Z gumicami vseh vrst se da diske podlagat, obešat, svašta. Poglej kateri del ohišja točno ti ropota in tam nekaj zatakni. Lahko daš kak filc na nogice, če so boge, vse se da.
Z gumicami vseh vrst se da diske podlagat, obešat, svašta. Poglej kateri del ohišja točno ti ropota in tam nekaj zatakni. Lahko daš kak filc na nogice, če so boge, vse se da.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utišanje diskaOddelek: Kaj kupiti | 2730 (1887) | mr1two |
» | Blažilci za diskOddelek: Kaj kupiti | 1290 (980) | FeniksX |
» | Doma prirejeno ohišje za učinkovitejše zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2498 (1833) | Racko |
» | Zvočno izolacijska pena ne deluje, kako naprej?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5999 (5716) | rkb2 |
» | [Tišanje računalnika] Čemu vodno hlajenje, če so diski glasni?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3027 (2422) | Jaffa |