Forum » Pomoč in nasveti » resolucija pri prenosniku
resolucija pri prenosniku
denju ::
kupujem prenosnik pa me zanima če resolucija slike vpliva na kakovost slike pri gledanju filma ? kaj pomeni 1280 x 800 ? zdej mam IBM think pad, ki ima najvišjo možno resolucijo 2048 x 1536 (sam uporabljam 1280 x 1024), večina novih za ceno nekje 900 evrov pa bistveno manjšo.
to me pa zanima, ker bom prenosni več al manj uporabljal za brskanje po netu, šola, gledanje filmov pa muzika,... kaj mi glede tega priporočate ? toshiba satellite, asus, ker imajo dobre zvočnike ???
hvala
LP
to me pa zanima, ker bom prenosni več al manj uporabljal za brskanje po netu, šola, gledanje filmov pa muzika,... kaj mi glede tega priporočate ? toshiba satellite, asus, ker imajo dobre zvočnike ???
hvala
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri monitor imate in kakšno razmerje slike?Oddelek: Strojna oprema | 2735 (2079) | Damiani |
» | Nova anketa: kakšno je razmerje stranic vašega monitorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8441 (5671) | strictom |
» | 15" vs 15,4"Oddelek: Zvok in slika | 1242 (1052) | Elemen_T |
» | Prihaja 30-palčni Dell (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10002 (7984) | Nejc Pintar |
» | Nov članek: CRT proti LCD (1.del)Oddelek: Novice / Nova vsebina | 3074 (3074) | Sid Izprijeni |