» »

Volt mod ?

Volt mod ?

SmoKey ::

a bi mi prosim men kukr enmu laiku :D kar tudi sem povedal kako izvedeš volt mod. Imam Abitovo KT7A in mi pussti iti samo do 1.85V . Ali je možno voltažo še zvišat, s tem da imam naložen zadnji bios. Sm že pozabu ker ampak ni problema -restartam pa bom vidu če kej pomaga? :)
Živalsk vrt iz silicijeve doline

morphling1 ::

Uf to sem pa že dolgo nazaj razlagal, čez 1.85V ne gre po defaultu. Za več bo treba lotat, zdaj če si pripravljen na to,bom pobrskal po mojih slikah in ti razložil.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

pin29 ::

Ja jz bi se pa mogoč spravu kej zaštromat, mam sicer ABIT VH6T, pa mi ne gre nad 1,825. Pa bi nucu še kako desetinko....
Če lahk prosm poglej pa pošl na linzrt@hotmail.com, nezanesljivih zadev neb rad probavu...
Hvala!

Hmmm lotat ? Kaj pa ? Upam da ne plate k mam glih novo . Ampak povej kaj pa bomo vidl! 8-O

Aja ti si enkrat spraševal za skurjene zadeve, ker mam js doma skurjen 3D Prophet 2 MX 400 pa eno plato Lucky Star. :|

Aja čist tko by the pot Morphling1 a si bil ti maja izpuščen iz vojske ker smo mel enga L.I. 28 let starga, V Kranju pri Sušniku ! :D

morphling1 ::

Hja, platko bo pa treba lotat, oz. na nogci od čipa ki kontrolira voltažo, vmes gre upor ali potenciometer, drugo pa na ozemljitev.
Za skurjene zadeve sem pa mislil bolj v stilu grafe razreda gf4, ker bi rabil za bloke dimenzionirat.
In yep to sem jaz, Juš Selan right :D
Kolk je svet majhen :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

No ja nikol ne veš, mogoče jo boš pa clo od mene dubu Ti 4200 če bošla u piz... ker mam ponavad ful srečo s takimi zadevami.
Lotat se pa js ne bom spravu nič bom rajš napajalnik nov nabavu pa bom naviju prek FSB-ja pa kukr se bo dal se bo dal! Hvala vseen!
Drgač pa mislm da rasturaš zadevo pa se mi sploh nisi zdel en kompjuter freack ker si skoz ful športov pa to. Pa najboljši kolega s Sušnikom si bil tud a ne HAHAHAHA :D

jRk0 ::

morph:si pa skromen, ni kaj;) kar gf4, a?

yusov:pr 1.85V verjetno ne bos zlo dalec prisel, sploh s fsbjem.
You fuck up once, you loose two teeth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ultra Infinity (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
654167 (2909) Boki_
»

Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )

703898 (3227) Pyr0Beast
»

QDI Advance 10T + Tualatin, max. overclock ?

482050 (1522) Spajky
»

Koliko truda..

9887 (740) sony
»

A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )

1246040 (4525) msmiha

Več podobnih tem