Forum » Mobilne tehnologije » N70-pozabil kodo za zaklepanje
N70-pozabil kodo za zaklepanje
MeGreat ::
Torej imam nokio n70, ki sem jo zgleda enkrat zaklenil (ne pin kartico, ampak prav telefon) in zdaj ko vstavim drugo pin kartico hoče neko kodo ki je jaz nevem. Default koda ne dela ( 12345 oz 0000 ali 00000)
Naj omenim, da z svojo pin kartico pridem v telefon brez problemov, problem nastane šele ko hočem vstaviti kakšno drugo kartico.
teleray računa 15EUR, kar je preveč glede na to da lahko telefon za 50EUR prodam..
Torej kako bi lahko to resetiral, sem iskal po googlu, pa vse kar najdem je za starejše modele..
Naj omenim, da z svojo pin kartico pridem v telefon brez problemov, problem nastane šele ko hočem vstaviti kakšno drugo kartico.
teleray računa 15EUR, kar je preveč glede na to da lahko telefon za 50EUR prodam..
Torej kako bi lahko to resetiral, sem iskal po googlu, pa vse kar najdem je za starejše modele..
- spremenilo: MeGreat ()
M@73Y ::
mislim da bi moglo delovati, da vstaviš svojo kartico v telefon, potem telefon prižgeš, narediš hard reset...s tem naj bi ti vrnilo na 12345.
lp.
lp.
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V 15 minutah si je zapomnil 406-mestno številkoOddelek: Loža | 1644 (1215) | borisk |
» | Plačevanje z Viso v tujiniOddelek: Pomoč in nasveti | 5795 (4115) | St235 |
» | V napadu na Target ukradenih 40 milijonov številk kreditnih kartic, Krebs iskal storiOddelek: Novice / Kriptovalute | 6614 (4182) | murmur |
» | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 11942 (9228) | SynTax64 |
» | Visa z (zelo) pametnimi karticamiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6285 (4889) | poweroff |