Forum » Operacijski sistemi » WIN 7 Professional
WIN 7 Professional
jizzer ::
Torej namestil sem ga. ORIGINAL! KONČNO :D!
Ampak mam eno vprašanje...Kje naj dobim diverje?ko hočem zagnati s CDja napiše da ne podpira OS.
Tudi za grafično mi ne gre...
A mi lahko kdo svetuje?Napake mi ne napiše nobene in v DEVICE MANAGERju zgleda vse OKey.Ali jih WIN 7 namesti sam?
LP!
P.S.: Nevem zakaj ampak prejšni account so mi izbrisali. Unkown reason!
Ampak mam eno vprašanje...Kje naj dobim diverje?ko hočem zagnati s CDja napiše da ne podpira OS.
Tudi za grafično mi ne gre...
A mi lahko kdo svetuje?Napake mi ne napiše nobene in v DEVICE MANAGERju zgleda vse OKey.Ali jih WIN 7 namesti sam?
LP!
P.S.: Nevem zakaj ampak prejšni account so mi izbrisali. Unkown reason!
schtr4jh ::
Windows 7 sam poišče potrebne gonilnike in jih (privzeto) tudi avtomatsko namesti. Če ti zvok, slika, usb in internet delajo, potem se ne obremenjuj z nalaganjem ;-)
BaRtMaN ::
Meni v Win7 RC delujejo gonilniki za Visto. Poskusi z njimi, če nisi zadovoljen s temi, ki se namestijo samodejno.
jizzer ::
Hvala! Sem le prišo gor in s tem ste tudi vi potrdili da jih je samo instaliralo!
-
-
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5503 (3853) | fulgur |
» | Winfast TV 2000 XP na window 7Oddelek: Strojna oprema | 3160 (1609) | Oldi |
» | S/PDIF in AC3-passthrough n-tičOddelek: Zvok in slika | 2449 (2285) | 20sdfj093f |
» | xp/vista?Oddelek: Operacijski sistemi | 1621 (1154) | solatko |
» | Windows 7 beta ušla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12444 (6680) | Pesimist |