Forum » Loža » Kako začeti pogovor ?!
Kako začeti pogovor ?!
world ::
Mogoče bom dal link- ko bova enkrat fant in punca ;) .Nč prej .
You Have Not Lived, Until You've Found Something Worth Dying For!
jype ::
Zdej si itak že tolk podatkov naštel, da če si ti tut zaposlen pr udbi, ti lahko dam js link na njene credit card statemente.
pa sej ubistvu ne veš ničesar o njej. tko da nevem skje bi lahko kar podatke dobil... pa linka ne bom dal.. kr me itak še ni sprejela.
Aja pa še nnekaj mi je pršlo na misel zdejle.Prej sm znjo govoru v šoli, sm skor sigurn da si je zapomnla moje ime, in zdej ko bo vidla da sm jo dodal na facebuuku. a misliste da me bo sprejela ?
Aja pa še nnekaj mi je pršlo na misel zdejle.Prej sm znjo govoru v šoli, sm skor sigurn da si je zapomnla moje ime, in zdej ko bo vidla da sm jo dodal na facebuuku. a misliste da me bo sprejela ?
world> a misliste da me bo sprejela ?
Zakaj sprašuješ kaj mislimo?
world> pa sej ubistvu ne veš ničesar o njej
Vem, da verjetno obiskuje gimnazijo v Novi Gorici, da ji je morda ime Jasna, da ima veliko prijateljic, da je njen profil na facebooku, da si ti pending friend request in da ima dolge lase.
Več kot dovolj podatkov, da jo točno identificirajo.
Zakaj sprašuješ kaj mislimo?
world> pa sej ubistvu ne veš ničesar o njej
Vem, da verjetno obiskuje gimnazijo v Novi Gorici, da ji je morda ime Jasna, da ima veliko prijateljic, da je njen profil na facebooku, da si ti pending friend request in da ima dolge lase.
Več kot dovolj podatkov, da jo točno identificirajo.
vorantz> Smo ugotovili, da v bistvu ni jasna.
vorantz> Pa tudi, da je ta šola v Italiji.
Eh, to je manj k 5 kilometrov napake.
vorantz> Pa tudi, da je ta šola v Italiji.
Eh, to je manj k 5 kilometrov napake.
Pa ne boste je dobili vn.Pa kaj vas tolk zanima kašna je ? Meni je pač lepa :D
moj_nick ::
Prav tako sm izvedel, da ona sploh ni Jasna, ampak nekej drugega.In tega se sploh ne spomnim .
Ja, jst tut ponavadi po 10s pogovora s punco, ki jo spoznam, pozabim njeno ime. Edino pri eni punci pa nisem pozabil
Pa na FB te pa itak vsak doda.
110111001001010001010000
ABX ::
Citiram iz unega linka o flirtanju na prvi strani:
At 4 ft (about two small steps away), you are on the borderline between what are known as the 'social zone' (4 to 12 ft) and the 'personal zone' (18in to 4ft).
If you receive a positive response at 4ft, move in to 'arm's length' (about 2ft 6in).
To me spominja na tiste F22 raptor & co, kjer ko prideš na določeno razdaljo lahko ustreliš missle =D
V pravem kontekstu Slo-techa se lotimo flirta. Znanost ftw! :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
haha, ste vi kar praktični a ?
Ja ja sej ste dobri... sam s temi podatki še ne veste njenih podatkov !
pa prosim da ne objavljaš mojih podatkov na internetu.. zato prosim da jih zbrišeš ok
pa prosim da ne objavljaš mojih podatkov na internetu.. zato prosim da jih zbrišeš ok
Agentje so že na lokaciji, sporočim ko bo live feed pripravljen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
;-) ::
Zdaj pa spremenil podatke v profilu pa zaprl vse profile, itak je prepozno
Nazadnje sem se včeraj tak smejal, ko so slovenci hrvate nabili, pa nisem pričakoval da se bom hitro spet tok
Nazadnje sem se včeraj tak smejal, ko so slovenci hrvate nabili, pa nisem pričakoval da se bom hitro spet tok
Ma hahahahaha.. jojoj moderatorji a lahko preprečite objavo mojih podatkov brez mojega dovoljenja ?
čene pa glede agentov.. poznam veliko ljudi tko da ne sikat preveč .
čene pa glede agentov.. poznam veliko ljudi tko da ne sikat preveč .
T-h-o-r ::
chill dude, mi se sam hecamo
podatke pa samo kopiramo z googla :P
podatke pa samo kopiramo z googla :P
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Sej tud jst se hecam.Sam nočem da bi me kdo ki me pozna začel s tem zajebavat in pokazal to usem.Samo zarad tegga zahtevam da zbrišete vse moje podatke, netlog facebook, in ostalo...
world> Ma hahahahaha.. jojoj moderatorji a lahko preprečite objavo mojih podatkov brez mojega dovoljenja ?
Bolj težko, ker si jih sam objavil.
world> čene pa glede agentov.. poznam veliko ljudi tko da ne sikat preveč.
Pr mostu je že kombi z opremo.
Bolj težko, ker si jih sam objavil.
world> čene pa glede agentov.. poznam veliko ljudi tko da ne sikat preveč.
Pr mostu je že kombi z opremo.
gremo v lokalno gostilno povprašat, v kateri hiši ste doma :D
Aja pa kako boste videli njen profil na FB če vas jst nism sprejel za prijatelja ? kako boste videli kdaj me bo ona sprejela ? pa zdej mislim resno.. vsi vaši posti v katerih so omenjeni moji podatki, zahtevam da so izbrisani. verjemite da bodo.če jih ne boste sami
Zgodovina sprememb…
- spremenil: world ()
lej stari, v svojem slo-tech profilu imaš zapisano svoje ime
ni težko tega napisati v facebook search in poiskati tvoj tamkajšnji profil pa isto za netlog
ni težko tega napisati v facebook search in poiskati tvoj tamkajšnji profil pa isto za netlog
Mipe ::
Samo toliko da povem nekaj na temo. Dolga leta sem cvikal okrog ene punce, šele po nekaj letih sem spoznal, da sem bil zaljubljen v svojo predstavo o njej, ne pa v resnično osebo. Ko sem jo bolje spoznal, sem ugotovil, da je v resnici povsem drugačna. In je vse izpuhtelo v zrak.
Korajža velja, tako vsaj veš, na čem si.
Korajža velja, tako vsaj veš, na čem si.
;-) ::
Tak mi najedaš da bom zdaj šel na netlog pa tvoje srceenshote objavo pod tvoj kraj z tvojimi podatki.
lp
lp
world> Aja pa kako boste videli njen profil na FB če vas jst nism sprejel za prijatelja ?
Ko boš šel v šolo ti bodo agentje v računalnik montirali napravo, ki bo v centralo pošiljala vse zanimive podatke.
world> Pri kerem mostu ?
That's classified.
Ko boš šel v šolo ti bodo agentje v računalnik montirali napravo, ki bo v centralo pošiljala vse zanimive podatke.
world> Pri kerem mostu ?
That's classified.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Ammm lejte vem da se vi neki zajebavate jst se pa ne. Če hočete imet mir zbrišite use.Čene bo druga zgodbica pela...
saj če me nimaš za prijatelja, lahko vseeno pogledam seznam tvojih fb frendov :D
Sm povedal da nočem da so podatki objavljeni samo zato, da me nebi nekdo ki me pozna začel zajebavat in poslal vsem ostalim linka do te strani.Ker to bi me zelo ponižalo in potem verjemite da boste tudi vi.
Zakaj bi te ponižalo?
Tolk si pošten, da si razložil, kaj te tare. Do zdaj nisi še nobene neumnosti napisal (razen tega, da se nam boš maščeval). V bistvu si super začel, zdaj moraš pa malo pozabit nanjo in ji dat čas, da premisli o tebi.
Tolk si pošten, da si razložil, kaj te tare. Do zdaj nisi še nobene neumnosti napisal (razen tega, da se nam boš maščeval). V bistvu si super začel, zdaj moraš pa malo pozabit nanjo in ji dat čas, da premisli o tebi.
A misliš da bo sploh kej mislila o meni ?
world> A misliš da bo sploh kej mislila o meni ?
Vseeno je, kaj bo mislila, še bolj vseeno je pa, kaj mislim jaz. Če boš z njo takole obseden, se ob tebi ne bo dobro počutila.
Vseeno je, kaj bo mislila, še bolj vseeno je pa, kaj mislim jaz. Če boš z njo takole obseden, se ob tebi ne bo dobro počutila.
take on me
Karaya 52 ::
Si žrtev lastne kemije, z nekaj sreče bo morda tudi sama podlegla tej bolezni. Sem skeptik ko pride do raznih racionalističnih planov z ozirom da vedno zmagajo mehanizmi ki so jih obvladali že prvi homoX-i.
Nevem zakaj, ampak spet mi je začel plezati po glavi uni fant, k je biw znjo pred šolo.Sej ni biw znjo, nevem al sta se samo pozdravlja al kaj...
BigWhale ::
Kaj pa če pokličeš kakšno vedeževalko?
Razkiraš par EUR pa boš točno vedel na čem si :)
To zdej tko govoris, kot da moja kristalna krogla ni vec nic vredna. Ves kolk problemov z clueless uporabniki je ze resila ... uf! Nebroj!
Nevem zakaj, ampak spet mi je začel plezati po glavi uni fant, k je biw znjo pred šolo.Sej ni biw znjo, nevem al sta se samo pozdravlja al kaj...
Ja, mors mu pokazat, da si ti alpha male. To nardis tko, da ga al nabijes, al ga pa intelektualno presezes.
Vprasanje kaj je 'Jasni' bolj vsec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
BigWhale> Ja, mors mu pokazat, da si ti alpha male. To nardis tko, da ga al nabijes, al ga pa intelektualno presezes.
Pa ne NJEMU! To moraš pokazat NJEJ!
Pa ne NJEMU! To moraš pokazat NJEJ!
Pa kaj si tako obseden s tem, world? Če si boš domišljal stvari, ti bo tole povsem zbrkljalo glavo. Če bi jo rad, pokaži zanimanje, pokaži, da si občudovanja vreden alfa samec, da se bo zanimala zate. To pomeni, da moraš biti boljši od drugih samcev, naj bo to znanje, zdravje, športni uspeh, materialno stanje, odgovornost, karkoli že. Če boš samo težil, si že izgubil v boju za naklonjenost samice.
Zresni se, hormoni te nesejo.
Ja, sej se trudim ne.
Ampak ne morete verjet kako se mi je jezik zapletal, ko sm govoru. Jojojojoj prow obup. Pa mislim da nism pustil slabega vtisa na njej.Vsaj upam.
Ampak ne morete verjet kako se mi je jezik zapletal, ko sm govoru. Jojojojoj prow obup. Pa mislim da nism pustil slabega vtisa na njej.Vsaj upam.
Zgodovina sprememb…
ja
najdi eno giant gorjačo, pa fake brado
pa po švicu moraš smrdeti, da jo bodo privlačili feromoni
pol pa pojdi do nje, jo zagrabi za lase in jo odvleči v svojo sobo
najdi eno giant gorjačo, pa fake brado
pa po švicu moraš smrdeti, da jo bodo privlačili feromoni
pol pa pojdi do nje, jo zagrabi za lase in jo odvleči v svojo sobo
innerspace ::
Eh, mladost je norost...
Resno, skuliraj se malo World, ker izgleda kot bi postajal obseden:)
Eh, mladost je norost...
Resno, skuliraj se malo World, ker izgleda kot bi postajal obseden:)
Prvič je vedno tako. Se boš že navadil. Pa več se pogovarjaj z drugimi puncami in ženskami, da se jih navadiš. Saj ne grizejo, no. Pa to je dobra šansa, da rataš bolj popularen, kar tudi pritegne pozornost "alfa samice".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
Aha, no bom poskusu.
Pa sm dobil idejo kako bi lahko pritegnil pozornost tele "alfa samice". Glede nato da obvladam klavir, in da je na njeni šoli v pritličju klavir, bi lahko kej zaigral nanj med odmorom, ko bo ona v bližini !?
Pa sm dobil idejo kako bi lahko pritegnil pozornost tele "alfa samice". Glede nato da obvladam klavir, in da je na njeni šoli v pritličju klavir, bi lahko kej zaigral nanj med odmorom, ko bo ona v bližini !?
Zgodovina sprememb…
A tko kot danes.Stopim do nje.Ej kaj pa ti poslušaš ? omg, ne tega pa nebom storil !!
Zakaj ne? To je pa ja gentlemanly, da jo vprašaš kaj posluša, pol pa to odšpilaš na klavir.
Še posebej se obnese, če posluša punk.
Še posebej se obnese, če posluša punk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Spoznavanje človeka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8062 (6396) | Gandalfar |
⊘ | Všeč mi je ena puncaOddelek: Loža | 6582 (5773) | imagodei |
» | KAKO naj dobim punco? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10045 (7332) | Karaya 52 |
⊘ | kako dobit punco ?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15933 (11517) | Gandalfar |
» | Navezovanje stika z žensko - dokaj težko delo za g33kovske klošarje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13161 (5138) | Snegec |