Forum » Pomoč in nasveti » Kako zaneslljiva je hitra pošta...?
Kako zaneslljiva je hitra pošta...?
BlackHole ::
Če hočem prodati naznancu neko stvar preko te storitve. Mene zanima predvsem zanesljivost tega, da ne bom opeharjen na kakršenkoli način oz. da bom prejel plačilo. Prodajam pa eno rač. komponento. Imate kaj izkušenj s tem? Nazdanje sem prodajal tako da sem poslal pošiljko s povratnico (kar je dražje), ta tip pa je predlagal hitro pošto, ker je baje še najbolj zanesljiva. Kako je s tem?
- spremenil: BlackHole ()
Hux ::
Ma sej je vse isto sranje samo da je hitreje. Ti neses na posto tvoje piratske CDje jih zapakiras in dolocis ceno. Expresar bo to neso onemu tipu in zahteval dnar za to. In fertik je zadeva.
sinko999 ::
Uporabi naslednje dostavnike: General Parcel ali pa Door 2 Door. V obeh primeih boš plačal dostavo z odkupnino 900 SIt to je za težo manj kot 1kg.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
BlackHole ::
Hux2, vidiš kak nič ne veš, na pamet govoriš, sem prepričan.Č e bi poslal preko hitre pošte, ne bi denarja za to komponento nikoli videl, ker oni samo dostavijo. Plačat je treba samo nekaj drobiža za sprejem pošiljke. Sem se moral drugje pozanimat, oni pa tip, ki je pa hotel, da mu pošljem po hitri pošti pa verjetno nateguje okrog, ali pa sam nima pojma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S katero posto naj posljem notebookOddelek: Loža | 2186 (1813) | koyotee |
» | Dostava prenosnika po pošti?Oddelek: Kaj kupiti | 4331 (3277) | Loaded |
» | Dostavne službeOddelek: Loža | 3464 (2748) | Tody |
» | Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!Oddelek: Loža | 5806 (3543) | dolegar |
⊘ | Koliko pri Mlacomu računajo za dostavo?Oddelek: Kaj kupiti | 1845 (1619) | Matek |