Forum » Pomoč in nasveti » Napaka omrežja 31?????
Napaka omrežja 31?????
Zzzzzzz ::
Very simpl:
Kaj pr bogi je to????????????
Nekej cajta mreža dela, pol se mi je začela pojavljat ta napaka. In sploh ne morem v mrežo (no, samo dva računalnika ). Na enmu imam win9x (sm probou na 95 in 98, vedno ista napaka, s tem, da pr 98 je nekej cajta delalo), na drugmu XP.
Na XPjih lahko berem preko mreže na drug računalnik kar ima v skupni rabi, obratno nič.
Ima kdo kke podobne izkušnje, probleme, mogoče rešitve?
Kaj pr bogi je to????????????
Nekej cajta mreža dela, pol se mi je začela pojavljat ta napaka. In sploh ne morem v mrežo (no, samo dva računalnika ). Na enmu imam win9x (sm probou na 95 in 98, vedno ista napaka, s tem, da pr 98 je nekej cajta delalo), na drugmu XP.
Na XPjih lahko berem preko mreže na drug računalnik kar ima v skupni rabi, obratno nič.
Ima kdo kke podobne izkušnje, probleme, mogoče rešitve?
Gandalfar ::
ja gres na google pa napises error message notr pa bos verjetn vidu kaj je vzrok. Se prej ga pa po moznosti v angl. prevedes.
Sicer pa bi ti MS tehnicna pomoc znala svetovat.
Mocno sumim, da je za to kriv ZoneAlarm .. ga imas morda namescenega?
Sicer pa bi ti MS tehnicna pomoc znala svetovat.
Mocno sumim, da je za to kriv ZoneAlarm .. ga imas morda namescenega?
Ne.
Malo čudno mi je blo to na 98 (dvakrat inštalirana) pa sem dal gor 95 na čisto (nč druzga ni gor) in sploh ne potegne.
Bom kej poiskal.
Zvonko
Malo čudno mi je blo to na 98 (dvakrat inštalirana) pa sem dal gor 95 na čisto (nč druzga ni gor) in sploh ne potegne.
Bom kej poiskal.
Zvonko
ToniT ::
To je zato, ker se poskušaš prijaviti na XP-je z veljavnim username, vendar brez passworda, kar je po defaultu prepovedano. Najbolj enostavno bo, da daš uporabniškemu imenu, s katerim se prijavljaš z win98 password, pa bo zadeva delovala.
Delno je problem rešen. Ni več tiste neznane napake št. 31...
Vendar... sedaj pa nimam dostopa do omrežja. Ne glede na to, kateri username uporabim za prijavo (tudi svoj, ki na XPjih dela), vidim ne nobenega računalnika v mreži, pingi pa 100% delajo!!!! Pa sem dal že trikrat driverje gor pa dol, pa protokole tudi ...
I hate win9x.
Čeprav je na Linuxu mrežo težje zrihtat, polej to vsaj dela in ne crkava...
Vendar... sedaj pa nimam dostopa do omrežja. Ne glede na to, kateri username uporabim za prijavo (tudi svoj, ki na XPjih dela), vidim ne nobenega računalnika v mreži, pingi pa 100% delajo!!!! Pa sem dal že trikrat driverje gor pa dol, pa protokole tudi ...
I hate win9x.
Čeprav je na Linuxu mrežo težje zrihtat, polej to vsaj dela in ne crkava...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2476 (2177) | mazupan |
» | A se splaca 1gb rama?Oddelek: Strojna oprema | 2395 (1752) | San |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2172 (920) | -MiS- |
» | dostop do računalnikov v mreži - vedno do njih z geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1274) | ToniT |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1873 (1375) | Quickbeam |