Forum » Operacijski sistemi » Novi prenosik, težava - bluescreen
Novi prenosik, težava - bluescreen
MiroX ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil novi računalnik HP EliteBook 8730w, ter orginalno Win. Visto Business. Tako sem na prenosika namestil OS in vse pripadajoče programe + drivere, ki jih bom potreboval in vse je delalo super... Do danes zjutraj ko priključim na njega še prenosni disk, pa namestim še en prog. na računalnik. In računalnik ponovno zaženem nakar pa ob zagonu BLueScreen, ki se navezuje na USB priključke... Računalnik se sicer ponovno zažene, ampak ko se prijavim, vidim da ne dela fingerprint, bluetooth je onemogočen in ga na računalniku ni mogoče omogočit, pa vsakih tolko časa se v orodni vrstici zraven ure pojavi, da so na računalnik priključene usb naprave ki jih ni mogoče prepoznati; ko pa kliknem na oblaček je seznam prazn (toraj sploh ne prikaže dobene naprave).
Zdaj pa razmišljam kaj bi bilo za narediti z računalnikom; ali bi mogoče bila rešitev da formatiram računalnik ter ponovno namestim na novo Windowse (je to sploh dobro za računalnik, da vsake dva dni nameščam na novo Windowse?!)
Prilagam posnetke bluescreena, če morda je komu jasno za kaj bi se naj šlo v tej zadevi pa spodaj sem kopiral poročilo o napaki, ki o je win. javil ko sem se prijavil.
Za vsako pomoč hvala, saj bi računalnik jutri nujno potreboval saj sem stari prenosik posodil bratrancu in nimam ju3 s čim it na delo :).
Pred kratkim sem kupil novi računalnik HP EliteBook 8730w, ter orginalno Win. Visto Business. Tako sem na prenosika namestil OS in vse pripadajoče programe + drivere, ki jih bom potreboval in vse je delalo super... Do danes zjutraj ko priključim na njega še prenosni disk, pa namestim še en prog. na računalnik. In računalnik ponovno zaženem nakar pa ob zagonu BLueScreen, ki se navezuje na USB priključke... Računalnik se sicer ponovno zažene, ampak ko se prijavim, vidim da ne dela fingerprint, bluetooth je onemogočen in ga na računalniku ni mogoče omogočit, pa vsakih tolko časa se v orodni vrstici zraven ure pojavi, da so na računalnik priključene usb naprave ki jih ni mogoče prepoznati; ko pa kliknem na oblaček je seznam prazn (toraj sploh ne prikaže dobene naprave).
Zdaj pa razmišljam kaj bi bilo za narediti z računalnikom; ali bi mogoče bila rešitev da formatiram računalnik ter ponovno namestim na novo Windowse (je to sploh dobro za računalnik, da vsake dva dni nameščam na novo Windowse?!)
Prilagam posnetke bluescreena, če morda je komu jasno za kaj bi se naj šlo v tej zadevi pa spodaj sem kopiral poročilo o napaki, ki o je win. javil ko sem se prijavil.
Za vsako pomoč hvala, saj bi računalnik jutri nujno potreboval saj sem stari prenosik posodil bratrancu in nimam ju3 s čim it na delo :).
Izdelek Windows Težava Nepričakovana zaustavitev Datum 13.9.2009 9:11 Stanje Ni poročano Podpis težave Ime težave: BlueScreen Različica operacijskega sistema: 6.0.6001.2.1.0.256.6 Področne nastavitve: 1060 Datoteke, v katerih je opisana težava (nekatere datoteke morda niso več na voljo) Mini091209-03.dmp sysdata.xml Version.txt Dodatne informacije o težavi BCCode: fe BCP1: 00000008 BCP2: 00000006 BCP3: 00000006 BCP4: 88751000 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
- spremenil: MiroX ()
Rotaidal ::
Na netu si gledal kaj glede napake?
http://forums.techguy.org/windows-nt-20...
Poglej še kaj tu
http://forums.techguy.org/windows-vista...
http://forums.techguy.org/windows-nt-20...
I guess you install chipset drivers or any other system device drivers which could have overwritten the USB 2.0 drivers. So reinstall the USB 2.0 drivers and it should get solved.
Poglej še kaj tu
http://forums.techguy.org/windows-vista...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z računalnikom. Grafična ali napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 855 (719) | shadeX |
» | Stalni Bluescreen in pad sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1532 (1423) | SLO_Matej |
» | Blue Screen po zaustavitvi sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 973 (860) | Grega_K |
» | In-game crashOddelek: Pomoč in nasveti | 635 (575) | slowie |
» | V normalnem zagonu BSOD (moder ekran); v Safe mode vse delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1651) | ZaLoMaT |