Forum » Pomoč in nasveti » Low disk space (Vista)
Low disk space (Vista)
dzosua ::
Pozdravljeni!
Srčno upam, da takšne teme še ni bilo, če pa je, pa je žal nikakor nisem (še) našel.
Na laptopu (OS Vista) imam problem s prostorom na C disku. Čeprav imam prostora na njem 19,5 GB, mi konstantno javla, da ga imam premalo (low disk space opozorilo). Četudi uporabim disk cleanup, mi kaj prida ne pomaga: tako mi včasih celo javi, da imam 0 MB na C disku! Sicer imam štiri particije - poleg C diska, še D (OS) in dva lokalna.
Ker problem postaja vse bolj in bolj resen, me zanima, kako lahko to popravim oziroma zagotovim dovolj prostora na disku?
najlepša hvala!
Jaša
Srčno upam, da takšne teme še ni bilo, če pa je, pa je žal nikakor nisem (še) našel.
Na laptopu (OS Vista) imam problem s prostorom na C disku. Čeprav imam prostora na njem 19,5 GB, mi konstantno javla, da ga imam premalo (low disk space opozorilo). Četudi uporabim disk cleanup, mi kaj prida ne pomaga: tako mi včasih celo javi, da imam 0 MB na C disku! Sicer imam štiri particije - poleg C diska, še D (OS) in dva lokalna.
Ker problem postaja vse bolj in bolj resen, me zanima, kako lahko to popravim oziroma zagotovim dovolj prostora na disku?
najlepša hvala!
Jaša
AnzL! ::
Predlgam da tisti 2 dodatni particiji izbrišeš, sploh če imaš majhen TRDI DISK in tako povečaš particijo C. Koliko velik DISK pa imaš? 120 GB, 320 GB, 500 GB?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4402 (3527) | r3dkv1c4 |
» | Povečanje kapaciteteOddelek: Pomoč in nasveti | 2270 (1847) | Valentin |
» | Dropbox iz Cdiska na D- se da spremeniti?Oddelek: Programska oprema | 912 (831) | Ajrina |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2629 (2394) | sk20 |
» | Program files iz C: na D:Oddelek: Programska oprema | 1410 (1133) | lei |