Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska oz. AIW mrežna naprava z mrežnim skenerjem?
Multifunkcijska oz. AIW mrežna naprava z mrežnim skenerjem?
tomaz321 ::
Ali obstaja kaj takšnega za normalen denar - v mreži bi želel eno skupno napravo za skenirat in printat, (sicer je barvno tudi zaželeno, vendar odvisno od cene), seveda pa mora biti tudi kopirni stroj, zaželen pa je tudi avtomatski podajalec za skeniranje/kopiranje, kakor tudi skenirna/kopirna plošča, fino pa bi bilo, če je še fax zraven ampak to ni nujno??? Do sedaj sem zasledil zgolj mrežne printerje, nikjer pa nisem zasledil, da bi bi bil tudi scanner mrežni- ali to sploh obstaja??
Glede obremenitve se po mojem bolj splača laserja, lahko pa je tudi kakšen inkjet na ugodne kartuše (pisarniška raba- tiskanje cca. 10-20 strani na dan, ob večjih obremenitvah mogoče do 100, vendar bolj redko, skeniranje pa v povrečju nekje 10-15/mesec po par strani).
Hvala za pomoč!!
PS v naslovu je AIO ne AIW ;)
Glede obremenitve se po mojem bolj splača laserja, lahko pa je tudi kakšen inkjet na ugodne kartuše (pisarniška raba- tiskanje cca. 10-20 strani na dan, ob večjih obremenitvah mogoče do 100, vendar bolj redko, skeniranje pa v povrečju nekje 10-15/mesec po par strani).
Hvala za pomoč!!
PS v naslovu je AIO ne AIW ;)
- spremenilo: tomaz321 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 1683 (1064) | ngc2392 |
» | Mrežni tiskalniki na karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 832 (686) | mat xxl |
» | Večfunkcijska naprava (tiskanje, skeniranje,...)Oddelek: Strojna oprema | 5889 (4719) | japol |
» | Nakup kopirnega stroja - multifunkcijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 1189 (981) | podreberek |
» | Mrezna KarticaOddelek: Kaj kupiti | 1525 (1134) | simon |