» »

domena.si + weebly

domena.si + weebly

georgeus ::

Pozdravljeni!

Zanima me, kako potekajo stvari pri zakupu slovenskih domen in kje se to najbol splača? Spletno stran si bom naredil na Weeblyu, ker se mi zdi dovolj dobro predvsem pa hitro za to kar rabim.
Problem je, ker se ne spoznam toliko na te stvari, torej me zanima ali moram zakupit prostor na isti strani kjer zakupim domeno, ali dobim prostor potem na Weeblyu?

Lp

Gandalfar ::

Ce bos rabil kaksne pro ficrje weeblya jih bos njim placal. Glede na to da so software-as-a-service, torej da stvari tecejo pri njih itak ne bos mogel prenest k drugemu hostingu.

Tydek ::

Gvalenci, pozdravljen! Najbolje je, da ne narediš stran na weeblju, to je zame eno navadno "s.r.a.n.j.e." pardon izrazu. Najboljši je seveda zame wordpress in zagotovo ti bo ta, če vsaj malo veš, veliko boljši!

V wordpressu direktno v ozadju pišeš, novice, imaš poln kup raznih vtičnikov, ki ti pomagajo npr. livechat (pomoč uporabnikom) in še veliko, veliko več stvari. Primer : http://wordpress.org/extend/plugins/fle...

Če rabiš pomoč kako inštalirati, sem ti pripravljen pomagati.

Lep pozdrav

georgeus ::

Tydek, zdaj si me resno spravil v dvome... Bil sem ravno na meji med Wordpressom in Weeblyem, ampak je stvar potem prevagala na slednjega, ker rabim precej preprosto zadevo, recimo za osebne projekte in fotografije, neke vrste portfolio. U bistvu ne rabim nobenih posebnih pro aplikacij, samo slike naložit pa je to to. Takole sem si predstavljal recimo: http://cargocollective.com/32round

Misliš, da je Wordpress kljub temu bolj primeren? Meni se je zdel bolj zakompliciran (verjetno ker sem neizkušen), zato me je nekako odgnal, ampak če si mi res pripravljen pomagat vsaj nekaj osnovnega naštimat, sem pripravljen poskusit. Kaj praviš?

LP

neoserv ::

Največji problem, kot sta @Gandalfar in @Tydek že povedala, je to, da si potem zaklenjen na Weebly.

Nikoli več ne moreš iti stran. Tvoji podatki so tam gor in če bi želel menjati gostovanje, ali narediti spletno stran z Wordpressom, Joomlo ali čem drugim, lahko samo začneš iz popolne nule.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Tydek ::

@gvalenci. Zato je wordpress, je enostaven in predvsem profesionalen za uporabo!. Lahko ti pomagam, pa boš videl, da se veliko bolje splača biti na WP-ju. Če ne zdaj boš pa potem videl, ker je za en drek. V Wordpresu imaš lahko vse od, trgovin, portofilo, blogov ... Dobro premisli ... :)

To kar si ti pokazal lahko najdeš tudi za wordpress. Teh strani je ogromno. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tydek ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Weebly + domena + email naslov

Oddelek: Izdelava spletišč
102405 (1707) tadejkan
»

Spletna stran, mi kdo prosim razloži?

Oddelek: Izdelava spletišč
243349 (2003) sistemc
»

Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5013777 (6414) Tody
»

Usposobitev domene

Oddelek: Omrežja in internet
122838 (2583) neoserv
»

Najhitreje in najenostavneje narejena spletna stran

Oddelek: Izdelava spletišč
164140 (3041) Marino88

Več podobnih tem