Forum » Pomoč in nasveti » Temna slika v igrah
Temna slika v igrah
MilkyWay ::
Imam en nadležen problem. Kadar igram igre, imam zelo temno sliko, tako da se praktično nič ne vidi. Ko sem imel Okna 98, sem pod nastavitvami grafične kartice popravil barvno korekcijo, tako da je bilo namizje zelo svetlo – tako je tudi ostalo v igrah. Pod Okni XP pa to več ne deluje. Kadar si nastavim svetlo sliko ter pridem v igro, se slika samodejno potemni in tako tudi ostane. Tudi ko pridem nazaj na namizje, imam temno sliko – tako, kakršna je bila pred nastavljanjem višje svetlosti v barvni korekciji. Sprobal sem tudi PowerStrip, vendar problem ostaja.
Mogoče kdo ve, kako prepričati računalo, da bi v igrah prikazal kaj bolj svetlega?
Grafična je Geforce 2 MX, Detonatorji so 29.42
Mogoče kdo ve, kako prepričati računalo, da bi v igrah prikazal kaj bolj svetlega?
Grafična je Geforce 2 MX, Detonatorji so 29.42
Baja ::
Sicer nisem nek navdušen igralec igric, ampak do zdaj sm v večini iger videl da se da v sami igri nastaviti svetlost slike. Probaj malo prelistati menuje.
Ziga Dolhar ::
ŽNe pozabi pogledat tudi nastavitev monitorja (brightness, contrast). Jest sem ebkrat na to "pozabil", jao...
MilkyWay ::
Vse igre nimajo možnosti nastavljanja svetlosti slike, to je problem .
Brightness na monitorju je do konca, več ne gre.
Sem pa zdaj našel eno bolj "na pol" rešitev. Pod services sem izključil Nvidia driver helper. Zdej dela bolj na pol vse skupaj. Recimo pri NFS 5 ne dela, pri Toci 2 pa. Huh. Še kakšne ideje?
Brightness na monitorju je do konca, več ne gre.
Sem pa zdaj našel eno bolj "na pol" rešitev. Pod services sem izključil Nvidia driver helper. Zdej dela bolj na pol vse skupaj. Recimo pri NFS 5 ne dela, pri Toci 2 pa. Huh. Še kakšne ideje?
matter ::
Mislim da je krivo starost monitorja. Moj bivši 15 colar je
mel isto napako. Na novem je zadeva takoj boljša. Ker brightnes sem
dal do konca pa je bilo za silo, ampak slika u qrcu.
Če maš pa kak nov monitor pa ni to problem, vsaj naj ne bi bilo
mel isto napako. Na novem je zadeva takoj boljša. Ker brightnes sem
dal do konca pa je bilo za silo, ampak slika u qrcu.
Če maš pa kak nov monitor pa ni to problem, vsaj naj ne bi bilo
Grem basket pa bom neloke metal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nastavitve monitorja za manj boleče oči (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11457 (9422) | če hočem |
» | Temna slika pri gledanju DIVX-ov!Oddelek: Zvok in slika | 2494 (2152) | JagPanzer |
» | Lcd Samsung 152T ali 172TOddelek: Kaj kupiti | 2474 (1713) | tropinovec |
» | GeForece - (pre)svetla slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 896 (751) | Tiger |
» | Nastavitve monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1974 (1880) | LuiIII |