Forum » Pomoč in nasveti » Zalman ZM-MFC1 plus regulator power kabel
Zalman ZM-MFC1 plus regulator power kabel
nuclear ::
Sem kupil od enga na slo-techu ta regulator in je pozabil(ali pa nima) poslati kabel za power.. mislm lol.. dokler čakam, da še tisto pošlje bi probal drugo varianto..
ta regulator uporablja tisti mali priklop za power, 4pinski berg connector za floppy i guess..
kabel obkrožen je dejansko ta kabel(molex to 4pin floppy)?
ta kabel ima malo drugačno pač "hiško" če se izrazim in navadnega floppy ne morm kar vtaknat noter, zato bi ga moral malo obrezat? malo z nožem obrežem da gre noter.. bi to delalo? predvsem sprašujem, zato če ma kdo izkušnje s tem..
priklop izgleda takole(kjer piše CVS):
Samo na mojem modelu ne piše CVS ampak POWER, torej verjetno gre za tisti mali konektor power za floppy.
lp
ta regulator uporablja tisti mali priklop za power, 4pinski berg connector za floppy i guess..
kabel obkrožen je dejansko ta kabel(molex to 4pin floppy)?
ta kabel ima malo drugačno pač "hiško" če se izrazim in navadnega floppy ne morm kar vtaknat noter, zato bi ga moral malo obrezat? malo z nožem obrežem da gre noter.. bi to delalo? predvsem sprašujem, zato če ma kdo izkušnje s tem..
priklop izgleda takole(kjer piše CVS):
Samo na mojem modelu ne piše CVS ampak POWER, torej verjetno gre za tisti mali konektor power za floppy.
lp
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
- spremenil: nuclear ()
nuclear ::
zgleda da so moji problemi na tem forumu vedno unikatni.. anyways..
sem rešil zadevo: se da.
lp
sem rešil zadevo: se da.
lp
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje kupiti oz kaksen je naziv?Oddelek: Kaj kupiti | 1088 (564) | solatko |
» | Regulator obratovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4314 (3954) | stock |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (2691) | Voluharr |
» | Težave z Vantec Nexus NXP-201Oddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1045) | alfarulz |
» | 70mm ventl (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3791 (3361) | kuglvinkl |