Forum » Strojna oprema » 3D Studio Max, black screen, RESTART :(
3D Studio Max, black screen, RESTART :(
galu ::
No, pa mam problem. -.-
Ko zaženem 3DSM 2010, delam v njem kakih 5min pa dobim črni zaslon, monitor brez slike, računalnik se restarta. Imam vse na STOCK, vsa v BIOS na auto.
Se včasih dogaja pri katerih igrah itd, da se to zgodi, ampak res redko.
Torej.. Kaj naj naredim da mi bo to delalo. Sem pa tudi ali 100% da ni kriv program, ker da bi povzročil zgubo signala in restart...
komp:
955BE
MSI 790FX-GD70
4GB Corsair DHX 1600MHz, DDR3
Caviar Blue 500GB
Corsair TX850w
EVGA GTX285
Aja, pa komp začne par sekund pred zgubo signala "štekat". Temp proca so normalne, grafika tudi vse na auto in zrak ki gre iz nje tudi nič kaj posebno vroč. :/
Ko zaženem 3DSM 2010, delam v njem kakih 5min pa dobim črni zaslon, monitor brez slike, računalnik se restarta. Imam vse na STOCK, vsa v BIOS na auto.
Se včasih dogaja pri katerih igrah itd, da se to zgodi, ampak res redko.
Torej.. Kaj naj naredim da mi bo to delalo. Sem pa tudi ali 100% da ni kriv program, ker da bi povzročil zgubo signala in restart...
komp:
955BE
MSI 790FX-GD70
4GB Corsair DHX 1600MHz, DDR3
Caviar Blue 500GB
Corsair TX850w
EVGA GTX285
Aja, pa komp začne par sekund pred zgubo signala "štekat". Temp proca so normalne, grafika tudi vse na auto in zrak ki gre iz nje tudi nič kaj posebno vroč. :/
Tako to gre.
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
bluefish ::
Naloži en program za spremljanje temperatur celotnega računalnika (NB, grafična, procesor) in med delom opazuj temperature.
Prav tako preveri RAM z Memtest programom. Če ne bo pomagalo, potem malo odvij grafično od privzetih frekvenc (RivaTuner),...
In seveda je možnost, da je tvoja kopija okvarjena.
Prav tako preveri RAM z Memtest programom. Če ne bo pomagalo, potem malo odvij grafično od privzetih frekvenc (RivaTuner),...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Pirat: http://slo-tech.com/forum/t101103/p2439...
tema gre goodbye.
Tisto je bil 2009, zdaj imam 2010 trial. Pwned.
EDIT: Zdaj pa dela OK. :/
Bom še RAM preveril in to pa potem še kako 1h delal notri pa bomo videli če crasha.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
No... Zgleda da je program nucal (ali vsaj nekaj ) par restartov. Zdaj (kolk sem ga sprobal) dela super. In je tudi zelo zabaven.
Tako to gre.
R O N I N ::
Naloži en program za spremljanje temperatur celotnega računalnika (NB, grafična, procesor) in med delom opazuj temperature.
Kater program je tak, da prikazuje čim več temperatur sistema?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple izdal iOS 5, iTunes 5, iCloud in Mac OS X 10.7.2Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11987 (9758) | MrStein |
» | temperatura grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 3680 (2649) | DeeCoy |
» | Problem z grafiko ko igram igre!Oddelek: Pomoč in nasveti | 930 (706) | Jankolovski |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4240 (3471) | Pyr0Beast |
» | Problem z GF 6800 - POV/AsusOddelek: Zvok in slika | 1543 (1274) | bajsibajsi |