Forum » Omrežja in internet » Ubuntu / Postfix: PHP in HTML oblikovani maili se ne prikazujejo pravilno
Ubuntu / Postfix: PHP in HTML oblikovani maili se ne prikazujejo pravilno
just_a_cook ::
Preko PHP ja se pošlje preprosto oblikovani HTML mail:
Sedaj je problem, da eni vidijo HTML oblikovani mail (npr. na Gmailu, Outlook 2000, ... ) eni pa vidijo HTML kodo v mailu (novejši Outlok 2003) in hkrati tem manjka FROM (je kar prazno). In pri teh ne dojame, da je to html mail.
Kje bi lahko bil problem? Hvala za pomoc.
Sedaj je problem, da eni vidijo HTML oblikovani mail (npr. na Gmailu, Outlook 2000, ... ) eni pa vidijo HTML kodo v mailu (novejši Outlok 2003) in hkrati tem manjka FROM (je kar prazno). In pri teh ne dojame, da je to html mail.
Kje bi lahko bil problem? Hvala za pomoc.
==================
Just a cook
Just a cook
BigWhale ::
*se zazre globoko v kristalno kroglo, trikrat pomezikne, pomane oci in prerokuje...*
Ker ti manjka From: narobe posiljas mail. Vsaj kar se tice polozaja lune in ker je saturn v 12 sobi seste hise v tretji ulici bi bil skor preprican, da je tako.
A te zanima se, ce bos bogat v zivljenju in srecen v ljubezni?
PS: Mogoce bi pomagalo, ce bi zalepil kak kos kode sem ...
Ker ti manjka From: narobe posiljas mail. Vsaj kar se tice polozaja lune in ker je saturn v 12 sobi seste hise v tretji ulici bi bil skor preprican, da je tako.
A te zanima se, ce bos bogat v zivljenju in srecen v ljubezni?
PS: Mogoce bi pomagalo, ce bi zalepil kak kos kode sem ...
Pa saj bi, pa mi ne pusti. SLo tech forum zajamra da ne smem prilepiti kos kode ...
==================
Just a cook
Just a cook
Maš kaj konkretnega v mislih ali si mi samo dal link za "Nočno branje". Namreč sem probal po tistem in je to rezultat.
==================
Just a cook
Just a cook
Sem, in s tem mi dela pravilno. ;)
Ampak, hotel sem rešiti zadevo ...
Ampak, hotel sem rešiti zadevo ...
==================
Just a cook
Just a cook
Bakunin ::
mail...(...-f$FROM)
e-postno sporocilo ima "dva FROM".
eden je na kuverti (envelope), ki ga gledajo postarji (smtp), ter tisti v sporocilu,ki vidi samo prejemnik.
e-postno sporocilo ima "dva FROM".
eden je na kuverti (envelope), ki ga gledajo postarji (smtp), ter tisti v sporocilu,ki vidi samo prejemnik.
Bakunin ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23375 (17092) | AštiriL |
» | email narejen z html+cssOddelek: Programiranje | 2510 (1703) | mitjaxp |
» | SMTPOddelek: Programiranje | 1526 (1349) | Base-T |
» | Mail: plain text s pdf priponko ali html brez nje ?Oddelek: Omrežja in internet | 1243 (1156) | Gandalfar |
» | Predogled maila je skodljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 1775 (1486) | Ziga Dolhar |