Forum » Kaj kupiti » Kje dobiti/kupiti procesor [laptop]
Kje dobiti/kupiti procesor [laptop]
rdecaluc ::
Živjo.
Iščem amd procesor, tipa phenom II X2 za svojega laptopa Hp pavilion dv7-2037ez. Zanima me ali je mogoče kje kupit novejše procesorje za laptopa, saj mi gredo teli turioni malo na jetra, ker so med drugim tudi 65nm in se zato toliko bolj grejejo.
Torej zanima me ali obstaja Phenom II X2, 45nm za laptopa.
Lep pozdrav.
Iščem amd procesor, tipa phenom II X2 za svojega laptopa Hp pavilion dv7-2037ez. Zanima me ali je mogoče kje kupit novejše procesorje za laptopa, saj mi gredo teli turioni malo na jetra, ker so med drugim tudi 65nm in se zato toliko bolj grejejo.
Torej zanima me ali obstaja Phenom II X2, 45nm za laptopa.
Lep pozdrav.
Est modus in rebus. ,typos
jan01 ::
Pozabi na kakršnokoli menjavanje(pa če tudi bo kdaj možno), ker je veliko predrago... Kupi si raje en boljši laptop s procesorjem serjie p8400, p8600,...
Če imaš slučajno na njem xp, ne pozabi posnet amdjeve dirverje za procesor download
Pa poglej, če imaš vse najnovejše driverje http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft...
Če imaš slučajno na njem xp, ne pozabi posnet amdjeve dirverje za procesor download
Pa poglej, če imaš vse najnovejše driverje http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft...
rdecaluc ::
Komp je nov, notri pa je Turion X2 Ultra @ 2300mhz... stvar ni švoh, zanima pa me če bi bila možna menjava za phenoma. Socket dejansko je isti, samo verjetno je trik v porabi in vsem, da nebi pasalo skupaj.
lp
lp
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP pavilion dv6 črn ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (882) | solatko |
» | AMD Turion 64 X2 L510Oddelek: Strojna oprema | 1082 (862) | opeter |
» | Računalnik za igranje igerOddelek: Kaj kupiti | 1084 (920) | klinker |
» | katere procesorje ste že imeli (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8547 (7441) | H3ro1n |
» | nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1916 (1370) | alen1 |