Forum » Programska oprema » TrueCrypt brez admin pravic
TrueCrypt brez admin pravic
kurci2 ::
LP!
zanima me če bstaja kak program, s katerim lahko odkleneš TrueCrypt volume na računalnikih na katerih nimaš administratorskih pravic...
našel sem program TCExplorer, ampak ko z njim hočem odklenit volum mi napiše:
sigurno je že kdo rešil ta problem...
zanima me če bstaja kak program, s katerim lahko odkleneš TrueCrypt volume na računalnikih na katerih nimaš administratorskih pravic...
našel sem program TCExplorer, ampak ko z njim hočem odklenit volum mi napiše:
Not an OTF volume or incorrect password.
sigurno je že kdo rešil ta problem...
Mehmed ::
Ne stekam cist, admin pravice ti onemogocajo do fajla dostop al do truecrypta?
Truecrypt lahko tudi z usb kljuca poganjas. Ce ti to kej pomaga, drugac pa bumpam temo samo. ;)
Truecrypt lahko tudi z usb kljuca poganjas. Ce ti to kej pomaga, drugac pa bumpam temo samo. ;)
jurre ::
ja, Truecrypt lahko poganjas z USB kljuca ampak moras imeti admin pravice na racunalniku.
Taka resitev bi tudi mene zanimala (npr. v sluzbi nimam admin pravic, rabil bi pa kdaj kaksno stvar ki je kriptirana)
Taka resitev bi tudi mene zanimala (npr. v sluzbi nimam admin pravic, rabil bi pa kdaj kaksno stvar ki je kriptirana)
Mehmed ::
Uf, bom pa v cakanju na njegovo resitev neki related vprasu.
Ce imas enkriptano celo particijo, se jo da enostavno prekopirat kako dokler je zaklenjena?
Ce imas enkriptano celo particijo, se jo da enostavno prekopirat kako dokler je zaklenjena?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklepanje datotek na USB ključuOddelek: Pomoč in nasveti | 5331 (3533) | Stari89 |
» | Šifriranje folderja/container na PC brez pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 2224 (1939) | sodnicaN |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10977 (8389) | poweroff |
» | Varovanje podatkov na prenosnem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2243 (1956) | SasoS |
» | Ultimate USB Key - skrita particija (in nekaj dodatkov..)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2115 (2002) | OmaDesala |