Forum » Programiranje » [W7&Vista] Compatibility Files
[W7&Vista] Compatibility Files
Rokm ::
Torej kot že vsi veste imata Windows Vista in 7 Compatibility mode, se pravi da namesto, da programi zapisujejo v Program Files, le to kopirajo windowsi na neko drugo lokacijo in potem prikažejo, da je to tam kjer naj bi programi pustili.
Problem je ker pišem neko java aplikacijo, ki bere podatke in neke aplikacije, ki ni kompatibilna z visto in sedmico, ter tako zapisuje svoje podatke v Virtual Store. Trik je da nekatere datoteke ki se niso spremenile so v Program Files nekatere druge pa samo v virtual store.
Zanima me kako za to javo aplikacijo nastavim, da tudi vidi vse skupaj kot, da je vse v Program Files. Ker trenutno to ni mogoče.
lep pozdrav,
Rok
Problem je ker pišem neko java aplikacijo, ki bere podatke in neke aplikacije, ki ni kompatibilna z visto in sedmico, ter tako zapisuje svoje podatke v Virtual Store. Trik je da nekatere datoteke ki se niso spremenile so v Program Files nekatere druge pa samo v virtual store.
Zanima me kako za to javo aplikacijo nastavim, da tudi vidi vse skupaj kot, da je vse v Program Files. Ker trenutno to ni mogoče.
lep pozdrav,
Rok
ender ::
Po mojem bo najlažje, da spremeniš pravice na imeniku v katerega je nameščena ta nekompatibilna aplikacija, da imajo vsi uporabniki pravico za spreminjanje datotek. Ni najbolj varno, vendar bo program potem lahko pisal pr tej mapi, in ne bo preusmerjen v VirtualStore.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu v VirtualBox-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1047) | ludopazivi31 |
» | Windows 8 bo dobil App StoreOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5745 (4403) | Pesimist |
» | Google bo posodobil IE6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9184 (7161) | Lonsarg |
» | XP Čistijo disk..Oddelek: Operacijski sistemi | 2822 (2127) | CaqKa |