Forum » Omrežja in internet » Wireless dela na enmu compu na drugmu ne?!
Wireless dela na enmu compu na drugmu ne?!
jrtjtejtt ::
Živjo,
na enmu compu (xp) se lahko prek routerja povežem na net, na drugmu (vista) pa ne. Fora je, da tud na visti mi prepozna router in se poveže do njega samo povezave dalje na net ni. WTF? na drugem računalniku pa istočasno vse lepo dela. Kako je to možno? Ko kliknem diagnose mi javi da je kao neki z DNS narobe???
na enmu compu (xp) se lahko prek routerja povežem na net, na drugmu (vista) pa ne. Fora je, da tud na visti mi prepozna router in se poveže do njega samo povezave dalje na net ni. WTF? na drugem računalniku pa istočasno vse lepo dela. Kako je to možno? Ko kliknem diagnose mi javi da je kao neki z DNS narobe???
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
jrtjtejtt ::
takole to nariše vista - kje je problem?
IP-je ročno nastavit? Sj na router se poveže.
Router je linksys wrt54gl. Mrežna je pač ena integrirana - realtek. Bom probal update, čeprav ne vem, če je to problem. Sm pa resetiral router nardil povezavo brez kakršnihkoli sprememb na routerju pa še vedno ne dela.
sm updejtal gonilnike zdej dela
hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jrtjtejtt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4 routerje v mrežoOddelek: Omrežja in internet | 3045 (2818) | ZGI |
» | problem z wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2691 (2572) | podreberek |
» | prenosnik ne najde wireless točkeOddelek: Omrežja in internet | 2209 (2061) | amigo_no1 |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3089 (2388) | M-XXXX |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4877 (4396) | SasoS |