Forum » Izdelava spletišč » potrebujem dizajnersko pomoc
potrebujem dizajnersko pomoc
Lion29 ::
Pozdravljeni,
torej moje dizajnerske spretnosti so totalno na psu s to malenkostjo se ukvarjam ze vec ur pa mi nikakor ne uspe resiti zadeve, da bi bila na oko prijetna... preprican sem, da zadeva dobremu dizajnerju ne bo vzela vec kot 15min dela...
torej stran potrebuje en dizajnerski popravek.
zgornji navadni desni kot bi jaz rad spremenil v VAL, ki pada nad zastavice (te se premakne malenkost bolj v levo in uno slikco z valovckom in napisom Piran bi se umaknilo)...
cist preprosto, bel valovcek mogoce s kako kapljico..
za teh 15 - 30min dela placam 25e
prosim samo resni kandidati, da se mi javite na ZS...
prosim pa tiste, ki stalno morijo, ces da je 25e premalo, naj se vzdrzijo komentarjev
torej moje dizajnerske spretnosti so totalno na psu s to malenkostjo se ukvarjam ze vec ur pa mi nikakor ne uspe resiti zadeve, da bi bila na oko prijetna... preprican sem, da zadeva dobremu dizajnerju ne bo vzela vec kot 15min dela...
torej stran potrebuje en dizajnerski popravek.
zgornji navadni desni kot bi jaz rad spremenil v VAL, ki pada nad zastavice (te se premakne malenkost bolj v levo in uno slikco z valovckom in napisom Piran bi se umaknilo)...
cist preprosto, bel valovcek mogoce s kako kapljico..
za teh 15 - 30min dela placam 25e
prosim samo resni kandidati, da se mi javite na ZS...
prosim pa tiste, ki stalno morijo, ces da je 25e premalo, naj se vzdrzijo komentarjev
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Skatey ::
Ti rabiš pomoč pri oblikovanju celega site-a ne samo "valčka"...
Design, elephants and stuff... www.yukaii.com/blog
Gost ::
Skatey, imaš prav. Stran res še ni to ta pravo, kar bi lahko bilo. Lion29, jaz bi na tvojem mestu tvoj budget za design povečal za 20x-40x in dal narediti design, kot se šika, če se že ravno popravlja stran.
Lion29 ::
se strinjam, da dizajn ni profi... ampak glede na to kolko so placali so dobili natanko toliko!
Pa bom izkoristil se mal sanso, pa povprasal, ce je tle kak res dober dizajner, ki bi rad zdruzu moci z dobrim developerjem.... namrec obcasno ko je zatisje in ko se rabi kak hiter dinarcek, naredim kaksno stran.. in kot receno moje poznavanje (beri talent) dizajna je zelo omejeno. Bi se prileglo, da bi se lahko zanesel na koga, ko bi bila sila.
Pa bom izkoristil se mal sanso, pa povprasal, ce je tle kak res dober dizajner, ki bi rad zdruzu moci z dobrim developerjem.... namrec obcasno ko je zatisje in ko se rabi kak hiter dinarcek, naredim kaksno stran.. in kot receno moje poznavanje (beri talent) dizajna je zelo omejeno. Bi se prileglo, da bi se lahko zanesel na koga, ko bi bila sila.
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 13725 (10821) | matjash |
» | Koliko zaračunati?Oddelek: Izdelava spletišč | 1889 (1107) | DiTi |
» | Pridružite se nam - B.U.G. StudiosOddelek: Programiranje | 4592 (2793) | UFOKatarn |
» | Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8955 (6276) | _Beast |
» | Šasije avtomobilovOddelek: Na cesti | 1932 (1328) | Saladin |