Forum » Omrežja in internet » share VPN povezave
share VPN povezave
Zurbum ::
Rabim pomoč, točno okrog tega, kar rabim pa nisem zasledil v nobeni nitki, zato sem odpru novo.
Imam comp kjer imam v virtualni mašini instaliran OpenVPN. To povezavo bi rad šeral na comp2.
V comp1 je wireless in LAN kartica, na internet dostopam preko wireless-a. V virtualni mašini imam 2 network kartici (vsako v svojem subnetu). V kolikor določim, da je network card 1 ->wireless, network card 2 pa lan in comp2 povežem preko LANa, zadeva deluje. Ko želim isto stvar naredit preko wirelessa, stvar ne dela.
Mi lahko kdo svetuje, kaj delam narobe? Kako bi zadevo rešil, da bi delovala. Prišparanega mi bi bilo veliko dela z LAN kablom po celi sobi....
Imam comp kjer imam v virtualni mašini instaliran OpenVPN. To povezavo bi rad šeral na comp2.
V comp1 je wireless in LAN kartica, na internet dostopam preko wireless-a. V virtualni mašini imam 2 network kartici (vsako v svojem subnetu). V kolikor določim, da je network card 1 ->wireless, network card 2 pa lan in comp2 povežem preko LANa, zadeva deluje. Ko želim isto stvar naredit preko wirelessa, stvar ne dela.
Mi lahko kdo svetuje, kaj delam narobe? Kako bi zadevo rešil, da bi delovala. Prišparanega mi bi bilo veliko dela z LAN kablom po celi sobi....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1 PC > 2 ISP > 2 IP > 2 brskalnika z različnima IP istočasno onlineOddelek: Omrežja in internet | 2064 (1594) | SeMiNeSanja |
» | VirtualBox povezava?Oddelek: Omrežja in internet | 1553 (1272) | sas084 |
» | Downlovdam in vsakič drugačen checksum - fenomenalno (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5903 (4432) | StarMafijec |
» | HP EliteBook 8530p problemi z XPOddelek: Operacijski sistemi | 2352 (1982) | Nuke_H2 |
» | Belikn Wireless G RouterOddelek: Strojna oprema | 3213 (3053) | MitkoVIP |