Forum » Programska oprema » µtorrent ne loada?
µtorrent ne loada?
Maverick33 ::
Ravnokar sem namestil w7 in mi ni nič jasno... večina zadev kar dela samo µtorrent noče loadat. Najprej downloada kakih 30s potem pa vedno napiše:
Vse kar sem spreminju je bila pot kam loada to je to nevem a mi kdo bloka, ker niti nevem kje se to naštima tko da help?
Vse kar sem spreminju je bila pot kam loada to je to nevem a mi kdo bloka, ker niti nevem kje se to naštima tko da help?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
vorantz ::
kam si dal da loada?
nekatere mape so malo bolj zavarovane pa včasih ne dovoli v njih kar tako zapisovat
sicer pa...ta slika ti ne bo nrdila preveč prijateljev tle
nekatere mape so malo bolj zavarovane pa včasih ne dovoli v njih kar tako zapisovat
sicer pa...ta slika ti ne bo nrdila preveč prijateljev tle
Gates ::
jas imam podoben problem. Datoteke lahko prenašam samo iz strani Partis, nemorem pa iz Mininova, BTJunkie, The Pirate Bay. Sploh ne začne prenašat. Imam pa XP-je.
ABX ::
Trenutno je malo štala z trackerji. Poskusi čez kak dan.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Ja zdej sem nekak opazu problem ne dela, ker dam download lokacijo na C:prog files/utorrent/download
kao da ni dostopa al neki taga čeprov sm admin pa nevem ktere vse pravice, ki obstajajo si lastim...
Drugač pa me zanima, ker nativirus priporčate za w7?
kao da ni dostopa al neki taga čeprov sm admin pa nevem ktere vse pravice, ki obstajajo si lastim...
Ja zdej sem nekak opazu problem ne dela, ker dam download lokacijo na C:prog files/utorrent/download
za pisat v c:\program files in c:\windows (za te sm opazu) morš včasih posebi dovolit
bluefish ::
Daj nastavi na eno normalno lokacijo, le redki imajo v tej mapi.
AV pa kaka Avira ali Avast. Seveda pa te ne bo obvaroval pred lastno nepazljivostjo, pa če je še tako dober.
AV pa kaka Avira ali Avast. Seveda pa te ne bo obvaroval pred lastno nepazljivostjo, pa če je še tako dober.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Avasta sm naložu je kr fajn, ker ga sploh ni za vidt.
Vedno sem mel v mapi zraven utorrenta dober zj sm dal v my documents kje pa ma večina na namizju??? Al pa v košu mogoče?
Vedno sem mel v mapi zraven utorrenta dober zj sm dal v my documents kje pa ma večina na namizju??? Al pa v košu mogoče?
Avasta sm naložu je kr fajn, ker ga sploh ni za vidt.
sej maš še cel disk..lahko daš marsikam
recimo naredi mapo c:\neki in daješ not stvari..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos Partis torrentov na drug računalnikOddelek: Omrežja in internet | 3357 (2646) | joker16_7 |
» | TPB si išče nov domOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 6325 (5068) | Hayabusa |
» | The Pirate Bay ugasnil sledilnik, prešel na protokol DHT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13955 (11496) | Lonsarg |
» | Piratski zaliv z več kot milijon torrentov, 10 milijonov odjemalcevOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9107 (3986) | Relanium |
» | utorrentOddelek: Pomoč in nasveti | 5208 (4676) | Gregor P |