Forum » Igre » farming simulator
farming simulator
jedateruk ::
Ja, saj res, ko pritisneš na I, ti pokaže tudi, kakšne so prodajne cene v trgovini, luki in pivovarni, tja se nese prodat. Bi bilo pa fajn, še bi se lahko kupil navaden avto za turistične vožnje po otoku. Če kdo pozna tak mod z navadnimi avtomobili, naj bi da link.
Ko smo že pri modih (pa da ne bo kdo dobil asociacije na jajca): prej ste govorili o živalih: a lahko daste direkt link za mod z živalmi? Jaz sem dobil enega z ovcami.
Ko smo že pri modih (pa da ne bo kdo dobil asociacije na jajca): prej ste govorili o živalih: a lahko daste direkt link za mod z živalmi? Jaz sem dobil enega z ovcami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jedateruk ()
črna vdova ::
Ja, saj res, ko pritisneš na I, ti pokaže tudi, kakšne so prodajne cene v trgovini, luki in pivovarni, tja se nese prodat. Bi bilo pa fajn, še bi se lahko kupil navaden avto za turistične vožnje po otoku. Če kdo pozna tak mod z navadnimi avtomobili, naj bi da link.
kakšen pa je ta link??
Bolf3nk ::
Ja, premalo :) Zame je še najbolj koristna stran http://www.ls-uk.info.
Moram dati še eno noob vprašanje: kako se da v igro bolj mod, kot npr. FarmAnimals V1.0.rar? Ta verjetno ne gre v Moji dokumentiMy Games\FarmingSimulator2009\mods?
Moram dati še eno noob vprašanje: kako se da v igro bolj mod, kot npr. FarmAnimals V1.0.rar? Ta verjetno ne gre v Moji dokumentiMy Games\FarmingSimulator2009\mods?
Če dam to v mod mapo, v igri ne vidim nič novega, pa tudi tega se verjetno ne da kupit, če pritisneš na P.
Če hočete imet živino v igri, rabite mapo za to. Mapo, ki ima hlev in pašnik za živino. Moda, ki bi dal živino noter ni.
Ponavadi je tipka R ali pa 5. Odvisno od moda. Nimajo vsi tega. Itak je brezveze, samo igra šteka.
mene zanima kako prižgeš oranžno lučko ki se vrti in sveti na traktorju, kombajnu,...
Ponavadi je tipka R ali pa 5. Odvisno od moda. Nimajo vsi tega. Itak je brezveze, samo igra šteka.
Ja to je res, verdar je večino takšnih...
Kaj mogoče kdo pozna path tractor? Oni mod ko ti traktorji sami vozijo?
Kaj mogoče kdo pozna path tractor? Oni mod ko ti traktorji sami vozijo?
Če hočete imet živino v igri, rabite mapo za to. Mapo, ki ima hlev in pašnik za živino. Moda, ki bi dal živino noter ni.
Saj ima tudi 1. mapa cowshed (tako piše v Giants Editorju)- torej plac za krave.Če pa poznaš kako tako mapo, kjer imaš lahko živino, daj link.
Pa še nekaj. Zakaj se v igri sploh dela seno? In a se da kje dobiti funkcije opreme, jaz za večino nimam pojma, kam naj grem in kaj naj delam z njimi. Obvladam samo plug, seeder in sprayer, pa še cultivator, kolikor sem videl v in-game tutorialu.
http://hotfile.com/dl/33654211/2079f30/...
Odlična mapa, vendar rabiš dober računalnik, ker je veliko objektov.
Odlična mapa, vendar rabiš dober računalnik, ker je veliko objektov.
jack19 ::
ja tam so nalozeni samo neki cedeji trije
a lahko kakše link za mods pliz
a lahko kakše link za mods pliz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jack19 ()
zadetko ::
mene pa zanima kaj moram narediti da mi ne bodo bale padale z prikolice in vilic za okrogle bale???
mene pa zanima kaj moram narediti da mi ne bodo bale padale z prikolice in vilic za okrogle bale???
Naloži patch in nabavi si pravo prikolico, katera ima visoke stranice. Pozabi vilice. Obstaja stroj ki sam pobira bale, katere pol zapelješ v uničevalec.
mene pa zanima kdaj bo prišel farming simulator 2010, kjer bo podpora za multiplayer.
Jeseni. Datuma ni.
Kakšen računalnik imaš?
Zadostuje za minimalne zahteve? si že igral igro?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
undertacker ::
Zadostuje samo jaz neven dodati mode in bi te proso če bi mi pokazal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: undertacker ()
Jaz sem si prebral in piše, da moram 2x kliknoti na mod in se inštalira vendar meni se mod odpre in se neinštalira.
Samo veš jaz si inštaliram igrico in ko hočem v igro mi se pokaže slika, ki sem van jo poslal.
Samo mode nič drugo?
Ne gre sem dal mode enako napako javi?
Ne gre sem dal mode enako napako javi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: undertacker ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 507609 (7175) | Nesta |
» | Igre za mladoletnikaOddelek: Igre | 3085 (1444) | mtosev |
» | Farming Simulator 2017 release date.Oddelek: Igre | 4950 (2006) | oo7 |
» | Landwirtschafts-Simulator 15 / Farming Simulator 15Oddelek: Igre | 7414 (4328) | Riff |
» | Farming simulator 2013Oddelek: Igre | 3638 (2462) | seba993 |