Forum » Pomoč in nasveti » Pri nakupu prenosnika Toshiba nikjer CDJEV!
Pri nakupu prenosnika Toshiba nikjer CDJEV!
tabla ::
Kako je možno, da toshiba z naloženo visto nima niti enga cdja v originalni škatli, niti viste, niti driverjev? kolega isto kupu eno drugo toshibo in prav da ni nič dubu.
Kaj v primeru, da se ti rač sesuje?
Kako si lahk to dovoljo?
Kaj v primeru, da se ti rač sesuje?
Kako si lahk to dovoljo?
krho ::
Nekje na disku mora bit recovery.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
lopov ::
Tudi drugi proizvajalci ravnajo tako. Če nabaviš sistem z visto je 100% brez priloženih CD/DVD, le v primeru prednaloženih XP se lahko nadejaš priloženih medijev, pa še to ne vedno (Acer strejšim modelom z XP Home ni prilagal medijev).
In kot je rekel Han - beri navodila, poleg tega ko si prvič vklopil računalnik se je pojavilo obvestilo s priporočilom in navodili, kako narediš varnostno kopijo sistema, drajverjev in aplikacij.
In kot je rekel Han - beri navodila, poleg tega ko si prvič vklopil računalnik se je pojavilo obvestilo s priporočilom in navodili, kako narediš varnostno kopijo sistema, drajverjev in aplikacij.
crayz43 ::
pri vseh je tako, lahko bi pa dali res zraven vsaj dvd od viste če smo jo že moral plačat :( pa ponavadi tudi namečejo polno krame na računalnik tako da ga moreš že prvi dan na novo naložit da lahko rečeš da je res nov
winlins ::
Primeni je bilo isto vse to pa lahko dobiš tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: winlins ()
tkonko ::
Na tisti strani dobiš driverje ja... Glede viste pa maš da particiji D v mapi "HDDRecovery" recovery datoteke, s katerim lahko sformatiraš sistem v 15min če ne manj. Meni se zdi to kar uporabno, ker si ponavadi itak delamo recovery slike, v tem primeru pa nan to ni potrebno, pa tudi driverji so že naloženi
techfreak :) ::
pri vseh je tako, lahko bi pa dali res zraven vsaj dvd od viste če smo jo že moral plačat :( pa ponavadi tudi namečejo polno krame na računalnik tako da ga moreš že prvi dan na novo naložit da lahko rečeš da je res nov
Če hočeš ponovno naložiti brez "smeti", potem lahko arhiviraš CD KEY in namestiš OS na novo ter uporabiš program, ki ti ta CD KEY spravi na sistem.
Lahko uporabiš katerikoli Vista DVD, ampak pri namestitvi moraš izbrati pravilno verzijo.
Lahko pa seveda uporabiš CD KEY napisan na spodnji strani računalnika, ampak potem boš moral na MS klicati za aktiviranje.
detroit ::
eh pošten povedan ne mi zamert ampak rajš mam toshibo brez cdju kot pa hp s 300cdji:D (dobre vs slabe izkušnje:D)
Skero
techfreak :) ::
eh pošten povedan ne mi zamert ampak rajš mam toshibo brez cdju kot pa hp s 300cdji:D (dobre vs slabe izkušnje:D)
Kdo je omenjal HP? Pa tudi HP ne priloži Viste zraven.
lopov ::
eh poĹĄten povedan ne mi zamert ampak rajĹĄ mam toshibo brez cdju kot pa hp s 300cdji:D (dobre vs slabe izkuĹĄnje:D)
Kdo je omenjal HP? Pa tudi HP ne prilozi Viste zraven.
Roko na srce, kaj pa je manjkalo tem CD-jem? So paÄ olajĹĄali delo in prilozili, ne pa da ti zaseda 10gb prostora pa ĹĄe sam moraĹĄ speÄt zadevo kar nanese nekjem med 2-4 DVD-ji ... In Äe jih uporabiĹĄ dobiĹĄ isto sranje kot ob nakupu -- polno zadev, ki jih ne rabiĹĄ. Kolikor vem je HP prilagal posebej CD s sistemom in nato posebej vso ostalo ĹĄaro, katero si opcijsko nalozil. Ampak zdaj z visto je (vse) drugaÄe :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
grofsi ::
Bi si sposodu temo in vprtašal če ima gdo izkušnje (oz. kako je to naredil) z brisanjem mape HDRecovery pri Toshibi? Recovery DVD sem si naredil in rad bi zbrisal mapo (HDDRecovery) saj mi zaseda ca 4,72G placa. Pa še to OS sem zamenjal in prešel na win7 kar pomeni - ugibam, da ta recovery ni več aktualen. V kolikor se motim se opravičujem.
Brskal sem po forumih in našel nekaj na toshibinem, a kaj ko pri meni je skrita partica - recovery velika le ca 1,4G - drugih particij, razen C - sistem, D - podatki pa nimam. In ja imam pravice administratorja. :)
hvala in lp
Brskal sem po forumih in našel nekaj na toshibinem, a kaj ko pri meni je skrita partica - recovery velika le ca 1,4G - drugih particij, razen C - sistem, D - podatki pa nimam. In ja imam pravice administratorja. :)
hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows recoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (636) | Frenckie |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4094 (3344) | ender |
» | Doplačilo za Vista DVD ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2494 (2001) | BmN |
» | PRENOSNIK - ACER 5920G vs. SOLONOTE FL90 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6262 (4541) | Zheegec |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1760 (1362) | Paramedic |