Forum » Programska oprema » Flash fullscreen website - POMOČ
Flash fullscreen website - POMOČ
d179 ::
Lep pozdrav!
Trenutno izdelujem celotno spletno stran v Adobe Flash cs4 (AS3), pa me zanima če bi kdo znal povedat najlažji način, kako narediti da bo stran zajela celotno okno v brskalniku ('no margins'), in to pri različnih resolucijah. Problem je namreč v tem, da se mi animacije pri različni resoluciji kot je moja v kateri delam stran, popačijo.
Sem že dosti prebrskal o tem, pa se nikjer ne osredotočijo tudi na problem z animacijo.
Hvala za pomoč!
Lp.
Trenutno izdelujem celotno spletno stran v Adobe Flash cs4 (AS3), pa me zanima če bi kdo znal povedat najlažji način, kako narediti da bo stran zajela celotno okno v brskalniku ('no margins'), in to pri različnih resolucijah. Problem je namreč v tem, da se mi animacije pri različni resoluciji kot je moja v kateri delam stran, popačijo.
Sem že dosti prebrskal o tem, pa se nikjer ne osredotočijo tudi na problem z animacijo.
Hvala za pomoč!
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenja, pripombe o moji spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1012 (735) | jones |
» | Kako postaviti ozadje v CSS-juOddelek: Izdelava spletišč | 4683 (4414) | gnomee |
» | obroba črkeOddelek: Izdelava spletišč | 1113 (924) | overlord_tm |
» | Front Page 2000-velikost oknaOddelek: Izdelava spletišč | 1085 (965) | Tody |
» | frejmi ali tabele?Oddelek: Omrežja in internet | 1154 (1024) | MasterBlaster |