» »

Barvni laserski tiskalnik do 500€

Barvni laserski tiskalnik do 500€

WiseBear ::

V službi kupujemo nov laserski tiskalnik. Do nedavnega smo imeli HP P2015dn, ki je relativno dobro opravljal svojo nalogo (če odmislim občasno zmrzovanje pri prevelikih datotekah). Ob poplavi različnih znamk ter modelov barvnih laserskih tiskalnikov na trgu, bi vas prosil za kakšen nasvet - najboljše iz prakse. Katere tiskalnike imate po službah?

Tiskalnik bo uporabljalo nekje okoli 10-12 uporabnikov, omejeni smo z zneskom 500 €. Zahteve pa so: barvni laserski print, obojestranko printanje A4, mrežni priključek, pa seveda čimboljša kvaliteta, stroški printanja ipd. Kaj je v tem trenutku najboljši nakup?

Hvala, LP.

tony1 ::

P2015dn ni občasno zmrzoval ob prevelikih datotekah, ampak je zmrznil, ker se ni več zbudil iz stand byja. :D Gre za klasično napako HPjev P serije (fuč je formatter board), ki bi jo moral HP vsem brezplačno odpraviti, pa je, prašičevsko!, ni. Poleg tega boarda ne moreš več kupiti kot rezervni del, ker ga ne delajo več, zaloge pa HP skriva kot kača noge le še za garancijska popravila...

Aja, isti problem imamo tudi z barvnih CP1515dn... :D Skratka, ko se enega pelje na servis, običajno pobašemo zraven še pol ta novih HPjev v firmi...

Sklep je zelo enostaven: dokler se to sr**** ne bo nehalo, vzemi karkoli, samo HPja ne... Sam sem zdajle gledal OKIje, Brotherje in Kyocere (najcenejši je bil en OKI v akciji... bomo videli, kako se bo obnesel...)

Za 500 EUR dobiš kateregakoli od zgornjih treh, najmanjši stroški tiska pa so že dolgo na Kyoceri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

bobby ::

Tony1: se sicer ne strinjam s tabo ampak si pa lepo povedal :)
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

marko20 ::

brez dvoma - Xerox Phaser 6280DN

ni sicer naj kvaliteta - ampak za ta denar ponuja najvec

WiseBear ::

tony1: Bral sem o napaki te serije printerjev in se bom res izogibal HPja še nekaj časa.

Kaj menite o tej ponudbi printerja Kyocera FS-C5100DN(Klik. Sodeč po testu na pcadvisor.co.uk bi bil kar dobra izbira. Kako je možno, da je printer pri akcija.si kar za 170€ cenejši kot v konkurenčnih prodajalnah?

tony1 ::

Hja... Na šihtu so bili pametni in so oba HPja, ki sem jih zgoraj črtil kupili "v akciji". Zdaj pa mam - akcijsko prenašanje kišt do servisa... :D

Skratka, mogoče gre za predsodek, ampak vsaj za resno uporabo ne kupim več ničesar, kar je v akciji, hudič pa je v tem, da me nočejo poslušat... :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bo palček Xerox uspešno prevzel velikana HP inc.?

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
4910223 (7650) MrStein
»

Kvarjenje tiskalnikov zaradi nekvalitetnih tonerjev

Oddelek: Strojna oprema
162532 (1760) dexterboy
»

barvni laserski printer - multi naprava

Oddelek: Kaj kupiti
385739 (3470) mailer
»

Barvni laserski tiskalnik (s skenerjem)