Forum » Kaj kupiti » Konfiguracija za namizni računalnik nekje 250-350€
Konfiguracija za namizni računalnik nekje 250-350€
rockr ::
Pozdravljeni!
Ker se že nekaj časa nisem poglabljal v računalništvo, in sem rahlo "padel ven" vas prosim, če mi kdo sestavi računalnik za manj zahtevnega uporabnika.
Uporabljal se bo za office, filmi, glazba, morda kakšna igrica, zdrži pa naj vsaj 5 let, brez dodajanja ali menjevanja komponent.
Preference: disk vsaj 500GB, ločena grafika, vendar povdarek na hitrem procesorju ter ramu.
lahko je tudi že sestavljena kišta.
Če se najde kaj za manj, še boljše, bo za večji monitor
Ker se že nekaj časa nisem poglabljal v računalništvo, in sem rahlo "padel ven" vas prosim, če mi kdo sestavi računalnik za manj zahtevnega uporabnika.
Uporabljal se bo za office, filmi, glazba, morda kakšna igrica, zdrži pa naj vsaj 5 let, brez dodajanja ali menjevanja komponent.
Preference: disk vsaj 500GB, ločena grafika, vendar povdarek na hitrem procesorju ter ramu.
lahko je tudi že sestavljena kišta.
Če se najde kaj za manj, še boljše, bo za večji monitor
823483 ::
Mogoče kaj takega:
Čeprav je to že skoraj overkill...
Če pa hočeš še malo prihraniti:
Pa prištej še kakšnih 30€ za napajalnik.
Čeprav je to že skoraj overkill...
Če pa hočeš še malo prihraniti:
Pa prištej še kakšnih 30€ za napajalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 823483 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220293 (48612) | nergac |
» | Letalski mitingi 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7036 (4633) | Dr_M |
» | letalski miting Rivolto, nedelja, 4. september Frecce TricoloriOddelek: Loža | 3870 (2423) | iggy |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11903 (10731) | urosbe |
» | Test MSI GX720X - prenosnik najvišjega razreda by M-XXXXOddelek: Strojna oprema | 3933 (3330) | IVo |