» »

Namestitev novega Operacijskega Sistema na mobilni telefon znamke Sony Ericsson

Namestitev novega Operacijskega Sistema na mobilni telefon znamke Sony Ericsson

kv1dr ::

Uporabljam mobitel Sony Ericsson k770i. Na njega bi rad namestil najnovejsi operacijski sistem, ki ga uporabljajo trenutno najnovejši mobiteli podjetja Sony Ericsson(npr. Sony Ericsson C510). Poznam program XS++, vendar neznam namestiti operacijskega sistema, zato bi prosil za pomoč.

Hvala in Lep Pozdrav, kv1dr

bluefish ::

Verjetno misliš na firmware.
V tem primeru imaš na SE strani orodjd za nadgradnjo.

Mi prosim poveš link do tega programa, ker ga sam ne najdem. Pri tem ne mislim na posodobitev telefona.

Bor H ::

Drugega kot to ne moreš, SEji so nenadgraljivi glede softwerja. Mogoče je sicer kdo uspel zamenjat software sam rahlo dvomim.

Aha, hvala za pomoč.

Še nekaj me zanima. Na internetu sem našel vodiče glede flash menijev za mobitele znamke Sony Ericsson. Naredil sem vse po navodilih. Najprej sem kopiral flash datoteko(.swf) v mapo tpa/preset/system/desktop/flash, nato pa sem skopiral temo na spominsko kartico. Na telefonu sem nato nastavil to temo, vendar meni ostane isti. Ne prikaže mi flash menija pa tudi če se na bučo postavim. Poiskusil sem tudi s ponovno namestitvijo OS-a preko Update Service in pri tem ponovil zgornji postopek, vendar brez uspeha, zato prosim za pomoč.

Lp, kv1dr

Evo...zdaj dela

Moral sem odstraniti Mobitelovo zaščito, ki jo Mobitelovci pred prodaji nastavijo. Če koga zanima kako to narediti, mi lahko pošlje ZS, ali pa tukaj odgovori.

LP, kv1dr

Vajzi ::

@kv1dr kaj bi mi lahko prosim povedal oz. napisal postopek, kako odstraniti zaščito?

amigo_no1 ::

Je odvisna od modela telefona.
Če je bil telefon kupljen pri Mobitelu/Simobilu ga nesi tam in jo bodo odstranili.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC S

Oddelek: Mobilne tehnologije
377825 (5728) black ice
»

Sony Ericsson Xperia Arc (strani: 1 2 )

9421920 (9103) cordoba
»

SonyEricsson Xperia Neo - špica?

194414 (3768) Konlov
»

Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...

231778 (1600) MC_Tom
»

Kateri mobitel kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
242876 (2568) jero_no1

Več podobnih tem