Forum » Loža » Servis telefona
Servis telefona
Tiashiii ::
Živjo!
Mam en problem s sony ericssonom w910i. Vse ki poznam s tem telefonom imajo ISTE probleme (telefon menja teme, ozadja, crkuje, se noče polnit itd...). Po 5ih dneh sm ga takoj nesla na servis vendar niso nič popravili.(bilo je še slabše) Sedaj sem ga drugič nesla in nekako sem 90% da ga tudi tokrat ne bodo popravili. Imam pravico mogoče zahtevati nov telefon? Ker so težave resnično neznosne nočem pa ga imeti 10x na servisu da bodo dojeli, da ga ne morejo popravit.
Lp.
Mam en problem s sony ericssonom w910i. Vse ki poznam s tem telefonom imajo ISTE probleme (telefon menja teme, ozadja, crkuje, se noče polnit itd...). Po 5ih dneh sm ga takoj nesla na servis vendar niso nič popravili.(bilo je še slabše) Sedaj sem ga drugič nesla in nekako sem 90% da ga tudi tokrat ne bodo popravili. Imam pravico mogoče zahtevati nov telefon? Ker so težave resnično neznosne nočem pa ga imeti 10x na servisu da bodo dojeli, da ga ne morejo popravit.
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | garancija - postopekOddelek: Pomoč in nasveti | 2457 (1510) | grobijan |
» | Emonagram servisOddelek: Mobilne tehnologije | 4090 (2463) | m0LN4r |
» | GarancijaOddelek: Pomoč in nasveti | 899 (738) | St235 |
» | Garancija za gsm, že 2x na servisuOddelek: Pomoč in nasveti | 691 (512) | solatko |
» | Kolikokrat lahko uveljavim garancijo za telefon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4407 (3112) | k4vz0024 |