Forum » Pomoč in nasveti » Prenosniku zamenjal disk... sedaj upočasnjeno delovanje
Prenosniku zamenjal disk... sedaj upočasnjeno delovanje
Hanzekk ::
Pozdrav!
Imam prenosnika HP Pavilion - Core2Duo 1.6 , 1GB ram
Imel je 120GB disk katerega sem zamenjal z 320GB WD Scorpio Blue.
http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg...
Ko sem ga zamenjal je kak teden vse delovalo normalno. Nato pa je PC pričel zamrzovati
brskalnik se je odpiral dlje kot minuto. Kakšen dan kasneje se XPji niso hotoeli naložiti
namreč manjkala naj bi sistemska datoteka. Disk sem formatiral in ponovno naložil XPje
pc je ponovno tekoče deloval približno 3 dni. Sedaj pa mi ponovno "štrajka".
(Pred menjavo diska ni bilo nikakršnih težav! Je možno da je prvelik disk...???
Če je disk v okvari kako to da nekaj dni po formatiranju čisto normalno deluje?)
Kakšen koli nasvet ali informacija dobrodošla.
HVALA in LP, Anže
Imam prenosnika HP Pavilion - Core2Duo 1.6 , 1GB ram
Imel je 120GB disk katerega sem zamenjal z 320GB WD Scorpio Blue.
http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg...
Ko sem ga zamenjal je kak teden vse delovalo normalno. Nato pa je PC pričel zamrzovati
brskalnik se je odpiral dlje kot minuto. Kakšen dan kasneje se XPji niso hotoeli naložiti
namreč manjkala naj bi sistemska datoteka. Disk sem formatiral in ponovno naložil XPje
pc je ponovno tekoče deloval približno 3 dni. Sedaj pa mi ponovno "štrajka".
(Pred menjavo diska ni bilo nikakršnih težav! Je možno da je prvelik disk...???
Če je disk v okvari kako to da nekaj dni po formatiranju čisto normalno deluje?)
Kakšen koli nasvet ali informacija dobrodošla.
HVALA in LP, Anže
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši računalnik občasno zmrzne.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2308 (1519) | Riff |
» | Ne znam instalirat windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1361 (1048) | Zheegec |
» | Na sestrinem računalniku imam problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1245) | opeter |
» | Nepravilna velikost diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1523 (1261) | StratOS |
» | NUJNO. Je disk zanič ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1250) | perci |