Forum » Kaj kupiti » Sony Ericsson G705?
Sony Ericsson G705?
Steinkauz ::
Torej razmišljam o nakupu tega mobiča pa vidim, da nima symbiana, torej odpade velik GPS programov. A je tale naložen google maps kul oziroma če obstaja kak dobr gps program za javo?
Ter če ma kdo ta telefon, če lahko mal oceni +/-.
Ter če ma kdo ta telefon, če lahko mal oceni +/-.
__Devil__ ::
vzemi G900, nebo ti žal. na bolhi se ga dobi za cca. 160€ že. jaz sem kupil novega za 250€. imam ga od aprila in še nisem našel kakšnih pomankljivosti.
lp
edit: ok sem mislim na g700, ampak vseeno naj bo. ignoriraj če ti ne paše post ne da se mi brisat xD
lp
edit: ok sem mislim na g700, ampak vseeno naj bo. ignoriraj če ti ne paše post ne da se mi brisat xD
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()
Steinkauz ::
Pizda no, čakam že pol leta na kakšen pameten telefon pr mobitelu do 150eur. Matr so smotani, same šrot mobitele prodajajo. Pol jih je skor enakih kot moj k610i k sm ga kupu 2 leti pa pol nazaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS na telefonu ne dela!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4957 (2699) | Domobrancek |
» | Samsung S5620 MonteOddelek: Mobilne tehnologije | 5183 (1427) | Blinder |
» | HTC touch2 privzete gps nastavitveOddelek: Mobilne tehnologije | 935 (820) | Null |
» | Navigacija za telefone brez GPS-aOddelek: Mobilne tehnologije | 1205 (1072) | St235 |
» | Predstavljen Verizon Droid, Googlova glasovna navigacija, druge napovediOddelek: Novice / Android | 3929 (3437) | Mobidick |