Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne dela in ne daje od sebe nobenih zvokov
Računalnik ne dela in ne daje od sebe nobenih zvokov
sh4rk ::
Živjo!
Prjatu mi je prnesu racunalnik in ko ga priklopis in vse racunalnik zalaufa a na ekranu ostane crn zaslon in nic se ne pokaze. Tako da sm ga jst mal razsraufov pa pogledov :) kar sm naredu je to da sm vzel graficno vn in prizgal racunalnik a racunalnik ne da od sebe nobenih piskajocih zvokov ... preveril sm tud ce je speaker prkloplen in je tako da bi mogl cvilt ane:\ sm reku oky dam rame vn przgem nc ... izklopm disk nc ... Aja pa še k se raacunalnik prizge ventilator od procesorja deluje konstantno z istimi obrati skos. Zj me pa zanima ce je mozn da je sla plata v maloro? ^^ To je to Lp Jure
Prjatu mi je prnesu racunalnik in ko ga priklopis in vse racunalnik zalaufa a na ekranu ostane crn zaslon in nic se ne pokaze. Tako da sm ga jst mal razsraufov pa pogledov :) kar sm naredu je to da sm vzel graficno vn in prizgal racunalnik a racunalnik ne da od sebe nobenih piskajocih zvokov ... preveril sm tud ce je speaker prkloplen in je tako da bi mogl cvilt ane:\ sm reku oky dam rame vn przgem nc ... izklopm disk nc ... Aja pa še k se raacunalnik prizge ventilator od procesorja deluje konstantno z istimi obrati skos. Zj me pa zanima ce je mozn da je sla plata v maloro? ^^ To je to Lp Jure
No No Nooo ... :D Glj pač mozn da se kj skur gor kaksn upor al pa kondenzator al pa nevem se muha zaleti pa se tok prekine al pa kva jst vem :D Men ni nc jasn zakaj mi ne daje nobenih zvokov kista in nc .. :D
Baterijo sm vzel vn pa se jumper sm dal vn k je bil zraven baterije pa prklopu in potem izklopu vse nazaj dal kot je bilo pa se zmeraj nic ^^ oo ti hudic! :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavil nov PC, gori rdeca lučka! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6846 (5723) | konspirator |
» | Računalnik se vklpi monitor pa neOddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (861) | IDIOT |
» | Flashanje Radeona 9800 Pro v XT NUJNA POMOČ!Oddelek: Navijanje | 1538 (999) | Good Guy |
» | pc dela ne spljohOddelek: Pomoč in nasveti | 737 (652) | Blup |
» | NA POMOC!!! NEKI SM ZAFUKU U BIOSIH! HELP HELP HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1028) | LunKi |