» »

Internet explorer 7 briše zgodovino samodejno?

Internet explorer 7 briše zgodovino samodejno?

cucolino ::

Pozdravljeni.
Imam težavo, ta pa je z zgodovino v internet explorer 7.
Zgodovina se vsake toliko samodejno izbriše, ponavadi ob ''zmrznitvi'' programa, oz. včeraj je zmrznil celoten sistem. (do novega leta se mi je dogajalo pogosto, switch user mode, in sam pokrov od laptopa dol, ko dvignem pokrov pa pc zmrznjen... Power settings so kot na namiznem ,brez stand-byjov... vceraj se mi je po pou leta to prvic ponovilo :S). Ugl. tole zgodovino bi precejjj rad nazaj meu, ampak mi google nic posebnega ne pomaga :/. Če ne drugega bi rad preprečil to ponavljanje vnaprej. A kdo ve zakaj se zgodovina zbriše? (četudi proces/sistem zmrzne se vse ohrani, razen zgodovine iexplorerja :S:S). Sistem imam XP Sp2.

Hvala vnaprej za odgovore, l.p. Marc

jan01 ::

TI kak ccleaner(in podobno) briše-čisti?
//kaj manjka sp3 in ie8?!

cucolino ::

nimam ccleaner-ja, nic podobnega. Res je, da ima racunalnik precej robe gor, ampak vecina razvijalske in programske za uporabo. Ma pa tud dvojedrca, 3gb rama, tako da mi naceloma nikoli ne natera tok da bi meu razlog za zmrznit, pa nevem zakaj to dela :/. Na zacetku mi je iz stand-byja vsake 2 dni zmrznu, pa sem hitro presel na hibernacijo.
sp3... nisem ga dal gor na nobeno od masinc ali laptopov, odkar je kolegu (sicer je resda takrat bila prvic zunaj) naredila vec skode ko koristi. Pa tud nism s temi sp2 nikoli imel nobenih problemov (nobenih=misljeno kot nobenih, ki jih sicer nasplosno microsoft nima).

aja, pa naj povem se, da je zmrznil vceraj okoli 17 ure, zgodovina je ohranjena od vceraj okoli 13:00 dalje (po spominu sem takrat bil na straneh), vendar je celotna (pred zmrznitvijo) brez datumov ter ur obiska (last visit: None). Definitivno jo nekaj pobrise, ampak kaj?!?!?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cucolino ()

jype ::

Firefox.

cucolino ::

ce bi podpiral kar ie, bi biu tud js takoj za. :) Opera se mi je zelo zelo dobro odrezala kar se uporabnosti, stabilnosti ter vsega odrezala. Firefox ma svoje pomankljivosti, predvsem v grafiki, jaz pa ravno to potrebujem... :/

anyway, glede ie7 zgodovine nic uporabnega? :/

jan01 ::

Firefox ma svoje pomankljivosti, predvsem v grafiki, jaz pa ravno to potrebujem

?

cucolino ::

graficne zakasnitve, (RealTime playing je zelo slabo podprt.) Mogoce sem se gor malce narobe izrazil, ampak ne pravim da je firefox nasplošno slabši program, pač pa da se ve, da ima malo slabšo grafično podporo kot ie, vendar je definitivno v marsičem boljši.
Ugl kar se tega pri meni tiče, ne izključujem možnosti da ga kakšen drugi program, dodatek ipd na mojem računalniku malce štopa, v glavnem se meni ne obnese najbolje.
Če podam en najbol osnoven primer te ''realtime blokade'', že kurzorju miške ne uspe slediti (na pamet rečeno osveži 3,4x na sekundo... to je pa velikoo prepočasi...), tako da veš kaj je potem na, !recimo! youtubu... :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: kako pogosto brišete piškotke?

Oddelek: Novice / Ankete
265430 (3843) Twix
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
17442895 (37214) PrimozR
»

Nujno pomoč pri nakupu grafične

Oddelek: Kaj kupiti
242119 (1815) Meizu
»

Neznane tmp datoteke na namizju

Oddelek: Pomoč in nasveti
192771 (2411) solatko
»

Na katerih handyih deluje msn program

Oddelek: Mobilne tehnologije
101228 (925) darkolord

Več podobnih tem