Forum » Navijanje » Deljitelji
Deljitelji
Spiderman ::
Mi lahko kdo podrobno razloži kaj so to PCI in AGP deljitelji? Ali rabiš za RAID povezavo dva čisto enaka diska, torej po velikosti in proizvajalcu, ali je velikost zanemarjena ?
msmiha ::
Glede PCI in AGP deljiteljev ne vem kaj misliš.
Za RAID polje pa ni važno ali so diski eneakih velikosti in proizvajalcev.
Za RAID polje pa ni važno ali so diski eneakih velikosti in proizvajalcev.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
BlazP ::
PCI vodilo dela na 33MHz, AGP pa na 66MHz. Ce ti procesor laufa na 100MHz FSB, mora biti mnozilnik(deljtitelj okol obrnjen) za PCI 1/3, za AGP pa 2/3. Ce je FSB 133, pol je za PCI 1/4, za AGP 1/2....itd... v glavnem...mnozilniki(deljitelji) skrbijo, da AGP in PCI vodila delujejo na predpisanih frekvencah, neodvisno od FSB. Pa upam, da sm pravilne frekvence napisu.
PS: upam, da ves ka je to FSB
PS: upam, da ves ka je to FSB
Sergio ::
Spiderman: mej pa v glavi tole:
v raid0 boš povezal dva diska, 80 GB in 100 GB.
20 GB bo šlo rakom žvižgat.
v raid0 boš povezal dva diska, 80 GB in 100 GB.
20 GB bo šlo rakom žvižgat.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Spiderman ::
BlazP
Vem kaj pomeni FSB. Pa še to me zanima. Ko navijas procesor se dvigne tudi frekvenca grafične kartice. Na kaki frekvenci lahko grafične kartice se normalno delajo?
Sergio
A pol pride RAID v postev samo pri velikih diskih?
Vem kaj pomeni FSB. Pa še to me zanima. Ko navijas procesor se dvigne tudi frekvenca grafične kartice. Na kaki frekvenci lahko grafične kartice se normalno delajo?
Sergio
A pol pride RAID v postev samo pri velikih diskih?
TESKAn ::
Za RAID ni važno, koliko velike diske uporabiš. Kar je dobro pazit je to, da so enako veliki. Se pravi je najbolje, da kupiš dva enaka diska istega proizvajalca.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
McHusch ::
GeForce 2MX sem gonu že na 75MHz brez problemov, tko da tolk po moje ze zdrzijo, sicer pa ni problem pri navijanju v graficni, ker ce je FSB previsok pac al vidis kake spure po ekranu, oz. se ti sploh ne zbudi, tko da pac das nazaj na kolkr je blo prej pa laufa. problematicni so diski, ker lahko zjebes podatke gor s previsokim FSBjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1814 (1601) | Air_Borne |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4140 (3439) | TribesMan |
» | navijanje celerona 700 MhzOddelek: Navijanje | 1834 (1299) | sheep |
» | FSBOddelek: Navijanje | 1373 (1119) | undertaker |